Avantajele unui model de videochat

Videochat in Galati

glamour-studio9In weekend-ul trecut am purtat o conversatie pe chat, cu o amica veche din Galati. De muti ani nu mai vorbisem cu ea, eu stiind ca este plecata, la munca, in Italia, acolo unde isi luase cu ea si sotul. Mai stiam, ca planul ei era sa faca bani, pentru ca mai apoi sa-si porneasca propria afacere. Chestiune de care am mai auzit si la altii.
Asadar, am fost surprins sa aflu, de la ea, in discutia pe care am avut-o in weekend, ca s-a intors in Romania si lucreaza intr-un studio de videochat. Pe scurt, este model in studioul de video chat Galati.
Faptul in sine, ca face videochat in Galati, nu este un lucru rau. A fi model de videochat este o meserie ca oricare alta. Surprinderea mea a constat in faptul ca s-a intors in tara, stiind diferenta de salarii. De aceea, o parte din discutie a fost legata de castigurile pe care le are, acum, din videochat si avantajele pe care le are un model de videochat in Romania Cateva dintre acestea, am sa vi le redau mai jos:

.

Avantajele unui model de videochat

1. Castigurile pe care le poate obtine un model de videochat din Romania, pot ajunge si la 6000 de euro. Un model de videochat, la Glamour Studio, poate castiga lunar intre 500 si 6000. Aici sunt incluse bonusuri si comisionul de 70% din incasari:

2. Angajarea intr-un asemenea studio de videochat este legala, cu carte de munca, taxele fiind achitate de studio. Interviul de angajare se realizeaza si online.

3. Un model de videochat, de la Glamour Studio, poate beneficia de CityBreak-uri lunare gratuite in EUROPA;

4. Exista optiunea alegeri programului de lucru: program part time sau program full time;

Aceste avantaje, mi-au fost comunicate de amica mea din Galati, fiind si argumentele pentru care, ea a ales sa se intoarca in tara. Argumente cu care m-a convins si pe mine ca este o meserie banoasa!

Un lucru important pe care vreau sa-l mai mentionez, pentru tinerele care vor sa lucreze intr-un studio de videochat. Pentru a fi angajate, trebuie sa aveti varsta de 18 ani impliniti.

 

Posted on februarie 12, 2018, in informatii utile. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Unele persoane au reusit in acest domeniu, altele poate ca nu, insa este exact ca in orice alt domeniu, informatia este cheia, iar tipul asta de poveste ajuta multe persoane care vor sa se angajeze sau sa se intereseze despre domeniu. Good one!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: