Ce beneficii are tigara electronica Vipercig fata de cea cu tutun

 

Ce beneficii are tigara electronica Vipercig fata de cea cu tutun

tigara electronica vipercig

 

Mai este atat de putin pana pe 16 martie 2016, ziua in care intra in vigoare legea antifumat. Acum este momentul sa te hotarasti: fie frecventezi locurile pe care le iubesti, alegand tigara electronica, fie ramai acasa sau iesi din localuri de fiecare data cand vrei sa tragi un fum.

Spre binele tau, ia in considerare beneficiile pe care ti le poate oferi o tigara electronica. Lasand la o parte faptul ca este o alternativa de renuntare la viciu mult mai buna decat plasturii, dropsurile sau guma cu nicotina, nu vei mai scoate foarte multi bani din buzunar pentru viciul tau. Insa acestea sunt doar o parte din beneficiile tigarii electronice Vipercig.

 

De ce sa alegi tigara electronica Vipercig

 

In primul rand, pentru ca in magazinul acesta online se face o selectie foarte riguroasa de tigari electronice, pentru ca tu sa te bucuri de o experienta a vapatului cat mai buna, sigura si rafinata. Pentru ca siguranta ta este foarte importanta pentru oamenii de aici, ei comercializeaza numai produse premium, iar preturile sunt cat se poate de decente.

Cu ajutorul acestui dispozitiv, peste 20.000 de romani au renuntat deja la fumat. Se simt mai sanatosi, mai energici si mai fericiti pentru ca au ales acest drum. Tigara electronica Vipercig i-a ajutat, chiar de la primele vapari, sa simta ca pot renunta la obiceiul lor daunator, dupa ce au incercat toate alternativele existente pe piata, care nu le-au adus, insa, niciun rezultat.

 

Tigara electronica e mai sanatoasa decat cea cu tutun

 

Ultimele studii din acest domeniu, realizate de medici cu renume mondial, au relevat faptul ca acest dispozitiv duce la scaderea riscului de infarct miocardic si de accidente vascular cerebrale, prin reducerea cu 50% a tensiunii sistolice a persoanelor cu probleme cardiace. Aceste studii au reprezentat si baza pentru compensarea tigarii electronice in Marea Britanie, masura fiind introdusa din luna ianuarie a acestui an. Asa ca, in aceasta tara, orice fumator o poate primi de la medical de familie pe reteta, pentru a-l ajuta sa-si imbunatateasca sanatatea.

tigara electronica vipercig

Lichidul pentru tigara electronica este compus din doar trei ingrediente: arome, nicotina, glicerina vegetala sau propilen glicol. Acestea sunt folosite de aproape 50 de ani in industria alimentara, cosmetica si farmaceutica din intreaga lume, fara probleme si iti asigura o experienta a vapatului rafinata si de calitate. Si pentru ca la Vipercig se pune foarte mare pret pe sanatatea si siguranta ta, acest magazin de tigari electronice din Bucuresti iti ofera doar e-lichide de calitate, certificate international, pentru ca tu sa renunti rapid si sigur la fumat.

Beneficiile tigarii electronice Vipercig nu se opresc aici. Cu acest dispozitiv, te mai poti bucura de:

1. Eliminarea monoxidului de carbon si a acroleinei, substante cauzatoare de cancer;

2. O gama variata de arome, astfel incat tu sa o alegi pe cea preferata;

3. Economie consistenta. Nu mai cheltui o avere pe tigari cu tutun; faci doar o investitie initiala pentru achizitionarea tigarii electronice, apoi lunar platesti doar consumabilele (elichide, clearomizoare, baterii sau rezistente)

4. Eliminarea in totalitate a halenei fumatorului – o reala problema, care iti poate afecta viata sociala.

5. O dantura sanatoasa. Cu tigara electronica, dintii nu se mai ingalbenesc si nu li se mai strica smaltul din cauza substantelor nocive din tigarile clasice.

Cam acestea sunt, in mare, beneficiile tigarii electronice Vipercig. Acum depinde de tine daca, dupa 16 martie, vei renunta la fumat cu ajutorul ei sau pur si simplu vei vapa de placere. Pune in balanta avantajele acestui dispozitiv si dezavantajele tigarii traditionale si hotaraste-te ce vei face, de dragul sanatatii tale.

Posted on februarie 19, 2016, in gadgeturi-IT. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Acum, nu cred ca-i vreo surpriza asa de mare ca tigara electronica nu e una. Fireste, ca sunt mai multe modele de tigari electronice, dar zic ca poate mai sunt si altele

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.