Interdicţie de a merge în cluburi, impusă oficialilor dintr-un oraş asiatic

Oficialii guvernamentali din metropola Guangzhou, din sudul Chinei, nu vor mai avea acces în localurile publice, au anunţat săptămâna aceasta autorităţile din al treilea cel mai mare oraş chinez.

Potrivit regulamentului emis recent de inspectoratul pentru disciplină publică din Guangzhou, oficialilor nu li se permite să intre în cluburi de noapte, discoteci sau baruri. Oricine încalcă noile reguli va fi pedepsit în consecinţă, iar locuitorii oraşului au posibilitatea să raporteze eventualele încălcări telefonic, online sau prin scrisori, relatează china.org.cn.

Noua regulă face parte dintr-o serie de măsuri menitesă limiteze execesele făcute de oficialii chinezi, printre care interdicţia de a primi „cadouri” de orice fel sau de a folosi bani publici pentru a plăti pentru mâncare de lux. În ianuarie anul acesta, autorităţile din Beijing au dispus închiderea unora dintre cluburile de lux din oraş sau „retrogradarea lor către un nivel acceptabil”, precum şi sancţionarea oficialilor care au frecventat astfel de localuri. De asemenea, oficialilor din oraşul Leishan li s-a interzis să joace jocuri

About roadamin

Numele meu este roadamin, de unde vine și numele blogului? de la bratul Borcea! Sunt un rac 100%, născut în luna iunie și ador anotimpurile calde, respectiv primăvara și vara. Urăsc frigul! Mai ales toamna, din cauza zilelor ploioase și reci; acestea mă deprimă. Iarna nu e o excepție, însă ador să stau la căldură și să mă uit cum ninge. Iar sărbătorile de iarnă le ador.

Posted on mai 10, 2014, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: