Dan Voiculescu, trage de timp

Preşedintele fondator al PC Dan Voiculescu, condamnat la cinci ani cu executare în dosarul privatizării frauduloase a ICA, vrea să tergiverseze cât mai mult posibil finalizarea procesului. Avocaţii săi ar vrea să ceară un nou termen de judecată pe motivul că judecătorii desemnaţi recent să analizeze cazul n-au avut timp să studieze solicitările lor.

Totodată, Dan Voiculescu a sesizat CSM că nu s-ar fi respectat repartizarea aleatorie a dosarului penal în care este judecat, atât la Tribunalul Bucureşti cât şi la Curtea de Apel. Dan Voiculescu cere Consiliului Superior al Magistraturii ca magistraţii care au încălcat legea să fie cercetaţi şi sancţionaţi.

Pe 29 aprilie, Dan Voiculescu a informat că a sesizat procurorul general să facă o anchetă la DNA, pentru a se depista cine a dispus aducerea la DNA a judecătorului Stan Mustaţă, dacă este vorba despre un şantaj sau dacă există un grup infracţional organizat.

Curtea Supremă a decis joi ca judecătorul Stan Mustaţă şi grefiera Mariana Curea, arestaţi preventiv în dosarul de mită pentru soluţii favorabile unor inculpaţi şi condamnaţi, rămân în detenţie.

Judecătorul Mustaţă a făcut parte din completul de judecată care judeca dosarul privind fraudarea ICA. În ziua în care a fost reţinut, 29 aprilie, Stan Mustaţă a declarat că procurorii l-au pus sub învinuire, aceştia susţinând că un prieten s-ar fi întâlnit cu un prieten al lui Dan Voiculescu, pentru a fi dată o soluţie favorabilă în dosarul ICA.

 

SURSA: YAHOONEWS

 

About roadamin

Numele meu este roadamin, de unde vine și numele blogului? de la bratul Borcea! Sunt un rac 100%, născut în luna iunie și ador anotimpurile calde, respectiv primăvara și vara. Urăsc frigul! Mai ales toamna, din cauza zilelor ploioase și reci; acestea mă deprimă. Iarna nu e o excepție, însă ador să stau la căldură și să mă uit cum ninge. Iar sărbătorile de iarnă le ador.

Posted on mai 12, 2014, in informatii utile and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: