Blogmoney – da tepe bloggerilor!

Ca blogosfera este intr-o continua expansiune stim, ca in ultima vreme tot mai multi isi creaza si lanseaza bloguri aflam, ca exista platforme prin care iti poti monetiza blogul descoperim, dar ce te faci dupa ce timp de 3 luni astepti sa-ti primesti bani …pentru munca depusa.

Scrii un articol prin care ii avertizezi si pe ceilalti bloggeri. Daca tu ai patit-o cu cei de la blogmoney, spune-le si celorlalti.

DA frate BLOGMONEY iti da teapa.

Sunt unele platforme care isi fac datoria atat fata de bloggeri cat si fata de clienti altii nu, cum este cazul nesimtitilor de la BLOGMONEY. Acestia lasa bloggerii in voia sorti. Nici macar nu le da explicatii chiar daca ii vei contacta, nu vei primi vreun raspuns de la ei.

In ultima vreme tot mai multi bloggeri se plang de serviciile oferite de cei de la blogmoney. Fiind destui de vechi pe piata, acestia si-au facut deja o imagine de tepari printre bloggeri. De vreo trei luni inteleg ca niciun blogger nu a mai primit vreo plata si nici vreo explicatie. Am gasit tot felul de articole pe internet despre ei, in care bloggerii se plang ca banii nu le-au mai ajuns ,sau ca au ajuns cu intarzieri foarte mari.

Acestea fiind spune consider blogmoney.ro o bataie de joc atat pentru bloggeri pentru motivele enumerate mai sus,cat si pentru clienti intrucat acestia livreaza advertoriale fara sa aiba cunostinte despre  SEO, iar in mod sigur bloogeri vor scoate articolele…fiind neplatiti.

Concluzie : Evitati blogmoney.ro

Posted on iulie 28, 2015, in internet. Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. Am patit-o si eu. Nu s-a rezolvat in nici un fel. Am ramas cu articolele scrise si neplatite. Nu raspund nici cei de la blogmoney nici advertiserii pe care i-am contactat

  2. si eu sunt patit…de 3 luni astept…

  3. You need to had your taxes recorded with HR block with in the last
    couple of years to make the most of there Holiday loan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: