Pnl propaganda si-atat!

                                                           Pnl propaganda si-atat!
Este ceea ce ma intreb si se intreaba multi ca mine. Chiar asa? Chiar numai propaganda? Chiar atat demagocie? Chiar atat bataie de joc? Chiar atata minciuna? Chiar atat! …Acum, cand spui Pnl, spui propagand de prost gust si-atat!
In atentia suferinzilor johannisti (suferinzi de cap , de inima, din prea multa dragoste pentru culoarea portocalie transformata acum in galben) !
Si de asa avea dreptul sa votez de 10 ori nici macar un vot din cele zece nu vi le voi da!
Asa ca, sufeinzi johannisti, miscati din mouse.
Sa nu ziceti ca nu v-am zis !

In alta ordine de idei, poate ca nu s-ar face atatea comentarii negative la adresa ei, daca lingai din media romaneasca, n-ar arunca articole f”ara numar”, dupa tiparul arhicunoscut de cultul personalitati, la Elena Ceausescu si daca nu mi-ar aduce aminte si de sufletul ei had. Ea, Carmen Johannis, a fost cea care a intrat in legatura cu canadienii ce au cumparat copii romani si se pare ca tot ea i-a cautat si nu invers! Acum, mass-media slugarnica vrea cu tot inadinsul sa o scoata in fata, sa faca dintr-o uratenie (asta e) o frumoasa a Romaniei. Dintr-o duduie cu gusturi indoielnice la toaletele purtate, la o prezentatoare de moda ! Slugile, tot slugi raman, indiferent de personaj. Ca-i Alina Gorghiu, Elena Udrea sau Carmen Johannis, pentru ei banul si protectaia conteaza.

Asadar, lingai slugarnici pe unde va prind va dau DELETE!

Weekend placut, s-aveti!

Posted on august 7, 2015, in gadgeturi-IT. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. creTINEL e arhicunoscut pentru abuzurile savarsite cat PDL a fost la putere. Romanii au votat pentru disparitia fostilor membri ai acestui partid care a ingropat romanii ca sa se imbogateasca ei .Ascunsi sub pulpana PNL fostii pdl-isti devin din ce in ce mai obraznici si tupeisti solicitand intoarcerea la butoane ca sa-si reia vechile obiceiuri de inavutire rapida . Nu va lasati pacaliti concetateni! Sunt aceiasi hoti revopsiti nitel!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: