Klaus Iohannis – evaziune fiscala?

 Am citit si eu materialul din presa romaneasca prin care se afirma faptul ca au fost gasite diferente, in cuantum total de 115.000 Euro intre chiriile declarate si cele aflate in contractele lui Klaus Iohannis , in perioada 2004-2007.

Dincolo de orice disputa politica in opinia mea, e doar o gogoasa – o insailare de speculatii si presupuneri fara nicio dovada concreta! Punct .

Exista insa ( sper ) si o parte buna – poate acum Iohannis si gasca lui din „Partidul Meu” realizeaza cat de usor pot fi aruncate acuzatii total nefondate doar pentru ca ocupi o functie importanta.
Si poate acum realizeaza cat de pripita a fost pozitia domniei sale cand, in data de 5 iunie, a cerut demisia pentru o acuzatie (speculatie) Ponta n-ar fi  platit in 2007-2008 taxe de 51.000 lei ( cam 12.000 Euro, deci mai putin de o zecime din cei 115.000 Euro de care este acuzat la randul sau). Iar acum cand toate documentele si expertiza au aratat indubitabil ca V. Ponta, a PLATIT toate acele taxe catre stat discutia a devinit inutila .

Eu, nu mai am resentinente si nici reprosuri de facut , dar sper ca acum Presedintele Romaniei ( cand simte la randul sau ce inseamna sa fi acuzat pe nedrept) va examina cu mai multa circumspectie si echilibru asemenea situatii si nu va mai pleca urechea la oamenii din servicii…

Posted on august 25, 2015, in socio-politic. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: