Padurile sunt taiate de austrieci

In zadar v-om da la infinit „sharuri”pe facebook, daca romanii nu vor iesi fizic in strada, impotriva celor doua companii austriece. Fiti sigur ca astora nu le pasa de „grija” noastra, au reusit ei sa puna umarul la daramarea un guvern legitim, romanesc, de ce le-ar pasa de niste amarasteni ce-si striga neputinta pe facebook!

As vrea sa adaug faptul ca , atata timp cat fost la liceu si facultate, am participat la cel putin doua „activitati”  de plantare de puieti: de conifere si foioase! Acum asemenea actiuni reprezinta „evenimente ” de mare zarva si popularizare a unor televiziuni private. Atata timp cat televiziunea romana, mass-media in general, nu va promova asemenea actiuni de impadurire, sa nu ne asteptam ca „cel de sus” va veni sa reinsamanteze ce a distrus mana omului!

Posted on decembrie 27, 2015, in informatii utile and tagged , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. NU AVEM ORGANE DE ANCHETA; NU AVEM JUSTITIE; NU AVEM GUVERN; NU AVEM PARLAMENT; NU AVEM STAT.Toate acestea sunt subordonate strainilor.Dovada este,ca nu fac nimic pentru a stopa jaful din padurile Romaniei si deci sansa la viata,a generatiilor viitoare.Prin tacere si inactivitate,toate organismele sunt partase la acest jaf.

  2. Dacă tot le-au dat tot ce au vrut, de ce nu au pus o clauză în contractul, de exploatare, un mic amănunt, replantarea pădurii tăiate, sau au puso şi tac pt. mita care au luato? Jurnaliştii de investigaţii, ar avea un cuvînt de spus! Iauzim, sau sor fi înfruptat şi ei?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: