Un an incordat

2016 este an de alegeri și de numiri importante. Încordarea protagonistilor politici s-a făcut simțită încă din primele sale zile.
Stenogramele discuțiilor telefonice ale ofițerului STS de la guvern au ocupat prim-planul. Li s-a adăugat, într-un ison perfect armonizat, o afirmație a lui Victor Ponta despre unii dispuși să calce pe cadavre nu doar la figurat ci și la propriu, pentru a-și consolida puterea, apoi declarația lui Traian Băsescu despre cât de suspectă i se pare întârzierea publicării raportului final de expertiză al institutului de la Petroșani, pentru ca ieri, într-un articol fulminant, Ion Cristoiu să lanseze ipoteza că președintele Klaus Iohannis ar fi știut, cu mult înainte de noaptea de 30 octombrie 2015, de izbucnirea incendiului de la Colectiv .
În paralel cu acestea, un ziarist important afirma la o televiziune de știri că, din surse mai mult decât credibile, a aflat că generalul Coldea va fi debarcat de la conducerea operativă a SRI în cel mult două luni.
Într-o asemenea avalanșă de informații și declarații explozive, încerc să deslușesc un fir logic care să lege cât de cât coerent certitudinile cu supozițiile plauzibile.
După cum vedeţi, la început de an doar gânduri luminoase!

Posted on ianuarie 6, 2016, in socio-politic and tagged , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Ar fi foarte bine sa se lumineze mintea fiecaruia dintre noi, sa stim pe cine alegem din nou!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: