– Ce vrea mă umflata asta ?

– Ce vrea mă umflata asta ?
Am auzit că a speriat p… de cancer…
Aceste cuvinte au fost exprimate de Maria Dinulescu ?
Maria Dinulescu este o actriţă importantă, care a câştigat premiul Palme D’Or la Festivalul de la Cannes, dar care a decis să lase totul şi să o ia de la zero în Los Angeles. Maria Dinulescu s-a întors în România după doi ani şi jumătate petrecuţi în cetatea filmului. Ea a acordat un interviu televiziunilor de stiri în care povesteşte de ce s-a întors, ce a învățat și ce foarte uimită a găsit acasă și anume … pe Alina Mungiu Pippidi ?
Alina Mungiu Pippidi s-a remarcat în ultimii ani prin susținerea unor proiecte norvegiene în România. A și primit două finanțări prin fondurile norvegiene, una valabilă pentru siteul său, romaniacurata.ro. până în martie anul curent ,în valoare totală de 236.875 euro din care 84,8% reprezintă finanțare nerambursabilă, pe perioada 1 aprilie 2014 – 31 martie 2016.Mungiu Pippidi susține și fără nici o rezervă primirea migranților musulmani în Europa, proiect susținut de miliardarul american de origine maghiară George Soros, finanțator de altfel și el al organizațiilor doamnei.

Posted on februarie 8, 2016, in socio-politic and tagged , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Sa vina sfintii americani sa faca ordine in Taiwan asa cum au facut in Iugoslavia, Irak, Siria Afghanistan etc. De aia e platit

  2. ce te faci cand el are in plus doi neutrini..si ea doi protoni….!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: