Studio 20 a deschis un studio de videochat in Timisoara

Studio 20 a deschis un studio de videochat in Timisoara

qFanii Studio 20 au un nou motiv de bucurie, caci recent s-au deschis portile unei alte locatii. Acum, tinerele care vor sa puna bazele unei cariere de succes o pot face in noul studio de videochat din Timisoara. Este cel de-al doilea din provincie, dupa cel din Cluj-Napoca si al patrulea din portofoliul Studio 20, in care se mai afla si cele doua din Bucuresti, din Piata Victoriei si din zona Garii de Nord.
Noul studio de videochat din Timisoara se afla chiar in ultra centrul orasului, asa ca este foarte usor de gasit. Adresa exacta este Piata Marasti (Intrarea Doinei nr. 19-21, etaj 1), iar accesul se face chiar din intersectie. Odata ce il vei vizita, vei intelege de ce Studio 20 a ajuns sa fie recunoscut la festivalurile de profil din strainatate drept cel mai bun studio din lume. De cum intri, vei ramane extrem de placut impresionata de designul modern si creativ. Decorurile sunt foarte diverse si totul straluceste de curatenie. Spatiile de lucru sunt special gandite astfel incat sa creeze o poveste unica, care sa motiveze modelul sa faca performanta. Acest studio de videochat din Timisoara este compus din 20 de camere, in care sunt incluse atat dormitoarele tematice, cat si spatiile generoase de relaxare. Luxul si confortul sunt cuvintele de ordine in aceasta incinta, deoarece Studio 20 vrea sa ofere angajatelor sale posibilitatea de a beneficia de cele mai bune conditii de lucru de pe piata. Cu siguranta, spatiul acesta deosebit le va incuraja pe acestea sa se simta ca niste regine ale seductiei si sa reuseasca sa puna bazele unei adevarate cariere in acest domeniu.

4a713dc9-d095-4677-a40b-ec4f18fc2d05
Tinerele care isi doresc sa se angajeze la noul studio de videochat din Timisoara pot suna la 0724221944 sau pot trimite un mail la timisoara@studio20.ro, pentru a stabili o intalnire cu unul dintre reprezentantii Studio 20. Aici, ele vor afla tot ceea ce vor sa stie despre videochat. Vor fi informate ca:

1. Trebuie sa aiba 18 ani impliniti, pentru a practica aceasta meserie.
2. Inca din prima zi de lucru, vor semna un contract legat de munca, in care vor fi precizate foarte clar drepturile si obligatiile ambelor parti. Iar o data la doua saptamani, vor primi acte aditionale, in care sunt stipulate toate detaliile activitatii lor pe site-urile de videochat, inclusiv taxele si impozitele care vor fi virate la bugetul de stat.
3. Pot avea program flexibil, in ture, astfel incat sa poata sa se ocupe si de studii, familie sau prieteni. La acest studio din Timisoara poti si sa muncesti, si sa te ocupi de problemele personale.

w
4. Vor lucra si se vor distra in acelasi timp. Practic, aceasta meserie consta in socializarea prin intermediul Internetului si a unei camere video, cu diverse persoane din alte tari, care cauta un moment de relaxare in compania unei persoane vesele si optimiste. Singura diferenta fata de retelele de socializare renumite, cum sunt Facebook si Twitter, consta in plata unei taxe de catre membrii site-urilor de videochat pentru purtarea conversatiilor.

Munca in noul studio de videochat din Timisoara poate fi extrem de distractiva, te poate ajuta sa capeti incredere in propria persoana, deoarece esti complimentata mereu de cei care vor sa petreaca cateva minute sau cateva ore in compania ta si te poate ajuta sa te realizezi din punct de vedere financiar in doar cativa ani. Cu ajutorul echipei de marketing, poti ajunge si tu ca modelele de succes de la Studio 20, care sunt recompensate mereu cu premii la galele internationale de videochat, care dau interviuri in presa si care ajung sa castige chiar si 10.000 de dolari pe luna.

Studio 20 este o afacere in continua dezvoltare, atat in tara, cat si in strainatate, asa ca daca iti doresti sa faci parte dintr-o poveste de succes, acum este momentul!

Posted on februarie 18, 2016, in informatii utile and tagged , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. dispui de independenta financiara si de cunostinte

  2. Studiourile care se dezvolta, inseamna ca au stiut sa aprecieze angajatii si sa investeasca in ei. Cele mai importante sunt modelelele, iar daca ele sunt apreciate pentru munca lor, atunci si afacerea prospera.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: