A plouat cu noroi peste România

 Rusia a dezvoltat o nouă armă ?

Cetățenii din capitală și din marile orase din România au privit cu groază cerul….Cert este faptul că a plouat cu noroi peste România!

Un fenomen rar întâlnit s-a petrecut luni seară ( 1 martie 2016) în jumătate de ţară. A plouat cu noroi, ştergătoarele maşinilor făcând cu greu faţă şiroaielor. Ploaia murdară a fost sesizată şi în Vest, şi la Bucureşti.Stropi negri au căzut din cer, luni seară, în Arad, Timişoara şi Bucureşti.

În doar câteva zeci de minute de ploaie, peste tot s-a aşternut o peliculă de noroi fin, care, după ce s-a uscat, s-a transformat într-un praf maroniu-gălbui.La Bucureşti, în special în zona de nord a oraşului, marţi dimineaţă maşinile erau acoperite de un praf gros, adus, de asemenea, de ploaie.„praful este de origine sahariană”. În urma unei furtuni de nisip în deşertul Sahara, s-a format un nor de praf care s-a aflat deasupra României.

Precipitaţiile au adus la sol particule de praf din troposfera medie

„Precipitaţiile au adus la sol aceste particule de praf din troposfera medie – strat atmosferic ce se desfăşoară de la nivelul solului până la 12 km altitudine. Nu este un fenomen periculos, ci doar spectaculos”, Însă praful si noxele industriale creeaza grave probleme in special persoanelor alergice sau celor cu probleme respiratorii si cardiace. În Oradea, depunerile de praf au fost evidente incepand cu ziua de luni, iar multi oameni au crezut ca CET-ul este vinovat pentru aceste depuneri.

Posted on martie 2, 2016, in gadgeturi-IT, sanatate. Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. am observat si eu ca pe masina erau niste picaturi ciudate…

  2. A plouat si la Constanta, tot cu nisip sau praf, ce o fi fost… A mai plouat cu cenuşă la războiul din Kosovo…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: