Atentate teroriste la Bruxelles

Întreaga lume privește îngrozită atentatele teroriste care au avut loc astăzi în Bruxelles. Ceea ce s-a întâmplat în inima Europei reprezintă un act barbar. Europa are nevoie de solidaritate în aceste momente.
Atentatele din Bruxelles au îndoliat o lume întreagă și au arătat încă o dată pericolul pe care terorismul îl reprezintă. Este un moment dificil nu doar pentru Belgia, ci pentru întreaga comunitate internațională, care trebuie să arate mai multă determinare în lupta împotriva acestui flagel.
Întreaga lume trebuie să fie unită contra terorii, deoarece terorismul a devenit cel mai mare pericol la adresa tuturor.
Doresc mult curaj poporului belgian și să treacă peste acest nou atac asupra Europei! Condoleanțe familiilor celor care au dispărut în atentatele de astăzi de la Bruxelles și multă sănătate răniților.

Posted on martie 22, 2016, in gadgeturi-IT, socio-politic and tagged , . Bookmark the permalink. 7 comentarii.

  1. Raul Florentin

    Sunt acte ” teroriste” ca sa ne facă sa acceptam ce urmează sa ne impună. O sa vedeți cât de curând !

  2. Ce fac Interpol, Europol, zeci de mii de politisti, jandarmi, Servicii secrete si altii ? Numai cu.interceptari nu prinzi teroristi, sau vor sa-i „invitam” sa ne instaleze cip-uri ? Cred ca asta se doreste de fapt .

  3. Doamne ajuta sa fim feriti de asa ceva ,ca si asa parte din romani traiesc de azi pe miine,multi bolnavi care nu-si permit sa se trateze si mir cu zile

  4. Politicienii vor imigranți musulmani dar de murit nu mor ei în atentate, mor cetățenii care poate nu sunt de acord cu ei. Musulmanii care vin în Europa ori își schimba religia ori se întorc acasă la iei. Eu dacă aș vrea să merg să mă stabilesc în țara lor va trebui să trec la religia lor că altfel nu mă vor lăsa să trăiasc. Să facă și ei la fel, EUROPA este creștină.

  5. Doamne ferește de un așa dezastru, ,,,,,fără cuvinte !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: