Guvernul Ciolos, esec total

Fostul premier VICTOR PONTA , a reactionat dur si cu argumente, la acuzatiile care i se aduc, cum ca esecul guvernului Ciolos, guvern de dreapta, s-ar datora mostenirii lasate de guvernul Ponta.

 

VICTOR PONTA, a publicat pe pagina sa personala de facebook, pentru informarea opinii publice: ADEVARUL PANA LA CAPAT :

1. Fonduri europene absorbite în 2016 fix ZERO (dacă se schimbă Răducu pentru Ghinea o să îl „dublăm” pe zero)!
2. Toate investițiile complet blocate (că tot spuneau că fostul Guvern nu face destule investiții, în 2016 sunt ZERO);
3. Dezastrul total din energie – proiectele noi de circa 7 miliarde de euro (Cernavodă, Tarnița, Rovinari) sunt complet abandonate, CNH este în insolvență, CEO distrus pe motiv politic, deja importuri de peste 1000 MW pe zi din Ungaria și Cehia;
4. Scăderea încasărilor la buget după decapitarea ANAF și aducerea la conducerea Fiscului a „reprezentanților” firmelor străine;
5. O administrație publică deja blocată de frica și de lipsa de decizie, acum isterizată și din cauza proiectelor stupide privind salarizarea!
6. Abandonarea totală a Guvernului de către toți cei care l-au susținut. După ce a fost „Guvernul Meu”, acum este „Guvernul nimănui”.
Îmi fac datoria să trag un semnal de alarmă – dacă mergem în ritmul asta în 2017 viitorul „Guvern al Meu” va trece la tăieri și austeritate! Mai suportă românii un an 2010!? Sper că nu. – VICTOR PONTA .

Ce anticipam, se intampla, guvernele de dreapta, in Romania sunt incapabile sa gestioneze tara. Reamintesc doar de guvernele CDR-ului(1996-2000) si crizele politico-economice generate de acea structura politica de dreapta!

Posted on aprilie 28, 2016, in socio-politic and tagged , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Nu stiu unde sunt liberalii adevarati , poate nici nu au fost , dar astia de acum chiar nu merita sa fie numiti liberali. N-ar trebui sa ne para rau pentru ei, ca ei se simt bine

  2. Pasti cu lumina in suflete, in inimi si in case! Invierea Domnului nostru Iisus sa va aduca sanatate, pace si liniste!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: