Bucurestiul tuturor

13754682_1214128758606824_148665911804557224_nBucureșteni sunt șoferii, dar și pietonii. Fiecare merită același respect! Așa cum o mașină parcată pe trotuar îi deranjează pe pietoni, închiderea unei artere principale le creează șoferilor o mare problemă. Așa cum trebuie luate măsuri pentru eliberarea trotuarelor, pe unde nu poți trece civilizat să plimbi un copil în cărucior, trebuie să avem grijă să nu îngreunăm și mai mult traficul, și așa sufocant.

În București sunt în jur de 266.000 de copii, cei mai mulți în cartiere, nu în centru. De ce ar fi Șoseaua Kiseleff cea mai bună soluție pentru copiii din zonele îndepărtate de centrul orașului? Nu vii din Ferentari să te joci 2 ore pe Kiseleff! Locuri de joacă în toate cartierele, acesta este lucrul de care Bucureștiul are nevoie cu adevărat !

În plus, adevărul stă cu totul altfel decât cel trâmbițat de activiștii activităților sportive în mijlocul drumului. Dovada este extrem de palpabilă, nu sunt doar vorbe aruncate pentru impresionare. O fotografie face cât o mie de cuvinte. Și iată cum miile de participanți cu care se lăudau organizatorii, sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârșire!
Chiar dacă știe toată lumea că e păcat să strici o știre bună cu adevărul, eu risc: De ce organizatorul a refuzat de fiecare dată să aleagă o altă locație pentru acest eveniment, așa cum a fost invitat, în câteva rânduri, de reprezentanții PMB?

Atunci când fiecare dintre noi nu va mai ceda primului impuls, și când va verifica informația înainte să explodeze în mesaje pline de ură, atunci vom putea spune, cu adevărat, că putem construi împreună! Bucurestiul este al tuturor!

Posted on iulie 26, 2016, in gadgeturi-IT, informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: