Vietnam, loc de intalnire.

Nu pot sa cred ca ai ales Vietnamul ca sa fie locul intilnirii noastre secrete. Si eu tot la el ma gindeam. Dorinta! Ce surpriza sa-ti aflu propunerea!

Nu stiu daca intelegi, dar capitalismul poate sugruma! In jurul meu, oamenii nu au timp, muncesc avand doua slujbe, sau sunt preocupati sa-si indeplineasca visurile egoiste sau nu, prin copiii lor, iar eu mucegaiesc de placere, stand ca o ciuperca cu gandul la ziua in care o sa ma sarut cu tine in Vietnam.

Iti povesteam despre cersetoare frumoasa si tinara cu dinti albi, pe care o intilnesc aproape zilnic in drum spre serviciu si despre care ma intrebam ce a determinat-0 sa renunte la o viata respectabila. Te rog, draga meu iubita, fii atent cand iti subliniez esentialul. E vorba despre viata respectabila.

Azi nu am mai rezistat si am intrebat-o motivul pentru care a ales traitul pe strazi. Lehamitea de tot ce o inconjoara. Ce era asa de greu de intuit?

Nu am gasit niciodata interesanta viata de om mare, de parinte si nici nu m-a convins nimeni ca a avea copil, e ceva minunat. In schimb, libertatea in sensul ei frumos, m-a atras de cand eram mic. Libertatea, ca o invelitoare matasoasa. Plecam mereu singur pe dealurile si padurile din jur. Respiram tot aerul care parea sa nu-mi ajunga. Vazduhul era escapada mea, urechelnitele, singurele mele prietene. Nimeni nu ma intreba nimic, nimeni nu-mi cerea socoteala. Inteleapt cum nu am sa fiu vreodata si incapabil de o dragoste desavirsita, dragoste, acest lucru despre care oamenii trancanesc la nesfirsit fara pricepere, plictisindu-ma teribil, am ajuns la concluzia ca a trai nestingherit, este felul care-mi place. Ceva imi spune ca vrei sa mi te-alaturi. Vom fi doi infatuati, doi nechibzuiti fugari pe colinele vietnameze. Asadar, ne vedem in Vietnam! Te sarut cu un dor mare si obositor. Ce delir!

PS: nu te invinta, te rog! Asta nu e dragoste, ci doar o strengarie… Si nu te preocupa, scrisoarea de sus este privata, o poti citi doar tu. Vino!

Posted on iulie 29, 2016, in turism. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: