Servicii de vidanjare Mogosoia

 

Vidanjare in Mogosoaia
Mogosoia, este o comuna aflata in imediata apropiere a capitalei, la aproximativ 15 km distanta de capitala tarii noastre. Este cunoscuta datorita Palatului Mogosoia, loc de escapade, in afara capitalei. Localitatea se afla intr-un proces de dezvoltare ca mai toate localitatile din jurul capitalei. Dezvoltarea permanenta, atat din punct de vedere al infrastructurii, cat si al constructiilor, a dus la aparitia de firme noi care ofera servicii atat populatie, cat si persoanelor juridice. De aceasta dezvoltare beneficiaza, in primul rand, locuitorii comunitati din Mogoasoaia, prin cresterea standardului de viata. Din acest motiv, au aparut si firme care se ocupa cu prestarii de servicii. O asemenea firma este si S.C. DINSTEF COM S.R.L., o societate care are ca obiect principal de activitate servicii de vidanjare.

Servicii de vidanjare Mogosoia

Personal am descoperit aceasta societate, DINSTEF SRL, cautand dupa vidanjare mogosoaia, la rugamintea unui amic si coleg de serviciu, care dorea sa-si goleasca fosa septica, pe care o detine la locuinta din Mogosoaia. Sincer, nu imi imaginam, ca mai exista firme cu capital integral romanesc, in zona capitalei. O companie precum Dinstef srl, al carui scop este salubritate, eliminarea apelor uzate si activitati conexe, a rezistat pe aceasta piata datorita serviciilor de calitate pe care le ofera clientilor.

De ce sa alegem servicii vidanjare de la S.C. DINSTEF COM S.R.L?
In primul rand, cum spuneam, la inceputul articolului, odata cu dezvoltarea unei localitati, apar si nevoi noi, cum este si serviciul de vidanajare, iar societate de care am amintit raspunde cu promptitudine solicitarilor venite de la persoane fizice si persoane juridice.

In al doliea rand, pe site-ul pe care l-am vizitat, am vazut ca masinile pe care le detin sunt noi, iar preturile pe care le practica sunt acceptabile.

In al treilea rand, serviciul de vidanjare efectuat se incadreaza in normele de mediu actuale.

Acum, odata rezolvata problema amicului meu: i- am gasit firma de vidanjare in Mogosoia, firma de prestari servicii vidanjare, de care avea nevoie, mi-am amintit de vremurile demult apuse. Despre ce este vorba?

In urma cu ceva vreme, daca veai nevoie sa golesti o fosa septica, alergai dupa o masina (vidanja), cateva zile bune. Acest serviciu era si foarte scump datorita lipsei de oferte in aceasta piata a prestari de servici catre populatie.

DINSTEF COM S.R.L, vidanjare ecologica.

Acum, lucrurile s-au schimbat mult in bine. Concurenta a dus la aparitia unor firme noi ce ofera servicii de calitate si preturi accesibile.

Revenind la zilele noastre, ar fi de preferat sa avem sistem de canalizare in toate localitatile, dar deocamdata acestea lipsesc si fosa septica ramane o solutie la indemana si eficienta in acelasi timp. Golirea ei poate fi facuta anual in functie de solicitarea ei.

Asadar, pentru aceia dintre dumneavoastra, care locuiesc in Mogosoia sau in zone apropiate, exista persoane care doresc sa apeleze la serviciul de vidanjare, recomand serviciul oferit de societatea comerciala Dinstef com srl. Au solutia cea mai buna pentru golirea ecologica a fosei.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti o zi minunata.

 

 

Posted on august 17, 2016, in informatii utile and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: