Nu furaţi alegerile

O paradă impecabilă de ziua naţională ascunde tensiuni incredibile. Într-o zi de sărbătoare aflăm de existenţa unor scenarii halucinante. Auzim acuzaţii teribile despre confiscarea zilei naţionale şi afirmaţii tăioase: nu am vrut să stau în tribună lângă unul care a furat 4 case.
Excluşi din tribuna oficială şi neinvitaţi la recepţia de la Cotroceni, mai mulţi politicieni cunoscuţi şi-au făcut propria lor petrecere de ziua naţională. De la Budapesta, vin declaraţii de război: nu avem ce să sărbătorim de ziua naţională a României a transmis un înalt oficial subordonaţilor săi cărora le-a interzis să participe la manifestări dedicate momentului.
De la Casa Alba vine un mesaj foarte categoric: nu furaţi alegerile!
În culise, la Bucuresti, se vorbeste tot despre arestări. Şi inca despre unele spectaculoase!
Iar, la receptia oficiala de la Presedintie, a apărut acum cateva minute un personaj surpriza.

PS. Cel cu mai multe case furate, a confiscat sarbatoarea noastra nationala si a refuzat sa stea linga ceilalti! Nu am pierdut prilejul de a ne face inca o data de ris, daca mai era cazul, in afara! Noi in loc sa ne spalam rufele in familie, le spalam in vazul intregii lumi! De la care din presedintii SUA vine mesajul?!

Posted on decembrie 1, 2016, in internet. Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Pe noi pe inventatori nu ne primesc in politica de teama sa nu reinventam politica. Sa nu readucem creatia poporului roman la putere.

  2. Partea oficiala a receptiei este plictisitoare. Ceea ce urmeaza poate fi amuzant: Cum se reped toti la mesele cu preparate culinare, mai ales ong-istii, care sunt mai fomisti decat altii.

  3. Felicitari militarilor,tuturor celor care au muncit si indurat frigul pentru a avea o parada pe cinste! Rusine pentru cei care ieri au mintit, pentru cel care a prigonit fara vina pe primarul general al capitalei Gabriela Firea! Si nu numai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: