Traduceri de website-uri.

Traduceri de website-uri.

logo_urs-01 Cresterea spectaculoasa a internetului, a dat posibilitatea aparitiei de noi oportunitati. Pentru a ajunge la clienti, internetul elimina distantele, dar nu poate elimina diferentele de limba. De aceea, aparitia unor site-uri specializate in traduceri, poate rezolva aceasta chestiune. Traducerea de site-uri web, este pasul necesar ca informatia sa poate fi inteleasa de persoane interesate, cu aptitudini limitate in privinta limbilor straine.

Servicii de traduceri website-uri

Serviciile de traduceri website-uri, oferite de syncrotranslation.com, nu sunt niste simple texte traduse in diferite limbii. O echipa de profesionisti isi aduc aportul in localizarea, traducerea si reproducerea corecta a unui website.

Traducerea are un rol important si in pozitionarea cu succes a firmei, prin intermediul motoarelor de cautare.

Un argument solid rezulta si din analizele facute de specialisti. Acestia spun ca 50% din cautarile de pe motorul google sunt in limbii straine, altele decat limba engleza, iar daca continutul gasit pe motorul de cautare este in limba materna, ei sunt dispusi sa faca cumparaturi.

Prezentare profilului si a serviciilor oferite de firma dumneavostra intr-un mediu online multilingvistic este cheia succesului la nivel global, iar cei de la Syncro Translation Services – Agentie de traduceri in Bucuresti, fac asta cu profesionalism.

Ei pot traduce mai mult decat cuvintele si propozitiile de pe website-ul dvs, traduc si mesajele cheie, in timp ce adapteaza orice referinte de ordinul cultural deoarece folosesc traducatori nativi. In plus, au si oferte speciala – ofera discount la prima comanda, iar pentru a afla tariful traducerii completeaza datele in calculatorul de traduceri.

Cu siguranta exista momente in viata cand suntem nevoiti sa apelam la traduceri si, bineinteles ca dam fuga la un birou de traduceri in speranta ca ne vor rezolva rapid problema. Nu neg faptul ca unele birouri de traduceri, nu ar efectua traduceri de calitate, dar nu intotdeauna la timp. Nu este si cazul Agentiei Syncro Translation Services, care are la dispozitie 3000 de traducatori, din peste 100 de tari. Aceasta agentie o gasiti in Bucuresti, pe B-dul Banu Manta, nr. 2, Etaj 2, Apartament 4, Sector 1, Bucuresti.

Daca sunteti in cautarea unei agentii pentru traduceri de top, recomandarea mea este: Agentia Syncro Translation Services.

 

Posted on ianuarie 25, 2017, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: