Nova, Rent a Car Iasi

Suntem constienti cu toti ca in ziua de azi un autoturism este o necesitate si, nu un lux. Nu mai dorim sa depindem de transportul public local sau de taxiuri. Nici masinile rudelor/prietenilor nu sunt o solutie. Masina proprietate personala a ajuns o necesitate, chiar daca cu ceva vreme era considerata un lux.

banner-nova-rent-a-car-iasiDar, ce faci atunci cand din diverse motive nu ai la dispozitie masina ta. Indiferent ca ea a ajuns intr-un service sau ca ti-ai planificat o vacanta in care nu doresti sa iti folosesti masina, solutia ce-a mai la indemana este inchirierea unui autoturism de la o firma ca ce-a de pe acest site, inchirieri auto Iasi .

Exista si, in Romania firme in diferite orase care ofera acest tip de servicii, punand la dispozitie o flota diversificata de autoturisme chiar si online. Autoturismele sunt de doua feluri : business si pentru nevoile personale (vacante, deplasari in weekend, etc.)

Am observat in ultima vreme foarte multe persoane care lucreaza in strainatate si, odata cu venirea in vacanta in Romania opteaza pentru acest serviciu de inchiriere care au ca zona de activitatate si aeroporturile din tara. Destinatiile principale prin care romanii se intorc acasa sunt:Iasi, Bucuresti, Timisoara, Baca si Cluj, aici fiind si cele mai mari firme de inchirieri auto. Exemplu: inchirieri auto Iasi aeroport, pentru ca cel care isi doreste sa inchirieze, sa poata gasi o masina chiar din zona aeroportului Iasi.

Confortul pe care il ofera o masina inchiriata este ridicat. O masina pe care sa o ai la dispozitie in momentul in care ai ajuns la aeroport reprezinta solutia cea mai buna. Obosit de pe drum esti scutit de chinul de-a gasi un taxiu liber sau un mijloc de transport care sa te duc la destinatie.

Pe site-ul amintit poti gasi o masina cu un consum redus de combustibi, masina ideala pentru un oras precum Bucurestiul sau o masina de lux.
Solutiile pot fi gasite si, in online, iar misiunea transportului este cu succes indeplinita mai usor cu un simplu click facand o rezervare din timp.

Din blogosfera romaneasca. sfatul meu este ca atunci cand va hotariti sa inchiriati o masina sa va alegeti una cu un consum scazut, pentru detalii accesati site-ul nova-rentacar.ro.

Posted on martie 29, 2017, in gadgeturi-IT. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Iasiul un oras superb, merita vizitatat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: