Gabriel Valentin Comanescu. Grup Servicii Petroliere

Gabriel Valentin Comanescu. Grup Servicii Petroliere

Domnul Gabriel Valentin Comanescu este chief executive officer (CEO) din anul 2012, la Grup Servicii Petroliere ( GSP ). Compania Grup Servicii Petroliere, controlata de Gabriel Comanescu, a fost infiintata in anul 2003, in Constanta si a avut in anul 2016, o cifra de afaceri de peste 124 milioane lei. In anul 2007 avea un numar de 700 angajati, fiind una dintre cele mai importante companii romanesti, cu sediul in Constanta.

gsp-offshore Grup Servicii Petroliere (GSP), este o firma romaneasca a carui activitate principala este forajul marin si activitatile conexe. Gabriel Comanescu, antreprenor roman, detine 90 % din actiunile GSP.  In anul 2014, flota Grup Servicii Petroliere, era alcatuita din 13 nave multifunctionale:

-3 nave de constructii marine
-8 platforme de foraj marin;
-2 macarale plutitoare de mare tonaj

Gabriel Valentin Comanescu, antreprenor roman de succes

Gabriel Valentin Comanescu, este asadar un antreprenor roman de succes, un lider ale carui realizari se vad la Grup Servicii Petroliere, unde s-au impletit abilitatile sale in management si afaceri. Gabriel Comanescu, cu o vasta experienta in serviciile petroliere si gaze, si-a adus aportul si in proiecte sociale, in cadrul comunitatilor din zona de activitatea a GSP Holding.

In perioada 2017- 2010, Gabriel Comanescu, estimeaza ca in bazinul Marii Negre se vor desfasura lucrari foarte importante datorita noilor rezerve de gaze naturale. Acesta a demarat o campanie de achiziti pentru viitoarele contracte.

Gabriel Valentin Comanescu, are deja contracte in Nigeria, despre care se vorbeste in mass-media de profil ca ar fi de cateva sute de milioane de dolari. Contractele pe aceasta piata fiind confidentiale.

Cunoscuta revista Forbes l-a plasat pe Gabriel Comănescu, in anul 2015 pe locul 6, in clasamentul celor mai bogati romani, avand o avere estimata la 500 de milioane de euro
Antreprenorul constantean, are in acest moment afaceri in extractia petrolului si a gazelor naturale, fiind actionarul majoritar al companiei Grup Servicii Petroliere ( GSP ).

Cu siguranta Gabriel Valentin Comanescu, poate fi un exemplu de succes pentru romanii ce isi doresc sa devina antreprenori. Mai multe detalii gasiti si aici

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi frumoasa!

 

Posted on septembrie 13, 2017, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: