Facem sau nu facem leasing?

Facem sau nu facem leasing?

 

Facem sau nu facem leasing operational, de la o institutie financiara nebancara ? Sunteti la curent cu oferta leasing operational?

Subiectul asta l-am auzit dezbatut din ce in ce mai mult, in ultima vreme, de oameni. Acestia isi doresc un leasing operational auto. Un subiect extrem de controversat. Fiecare are o parere mai buna sau mai putin buna, despre un leasing auto. Ideea este aceea ca in ultima vreme s-a capatat o anumita reticienta in ceea ce privesc aceasta forma de finantare, leasing auto, si, asta se datoreaza, in primul rand, situatiei financiar precare pe care o traverseaza tara noastra. Oamenilor le este teama sa se mai inhate la un leasing si evita sa-si achizitioneze masini in leasing, preferand masini second-hand.

 

Hai sa luam un exemplu, sa zicem ca brusc ai nevoie de o masina, dar nu ai bani sa o iei pe loc, pentru ca salariul lunar e la fel de mare cat un televizor. Ce faci atunci? Ti s-a stricat masina si nu ai cum sa stai asa pana strangi bani, din salariul lunar. Nu poti sta fara o masina functionala, asta e clar! Si tocmai din motivul asta, ar trebuie sa găsesti o cale, o solutie. Unii ar spune ca trebuie reparata masina, altii ca reparatia face mai mult decat masina!! Ok! Zic sa aruncam un ochi pe aceast site, al celor de la arval.ro. Ne informam si luam o decizie, iar la final poate castigam si ceva!
Asadar, un leasing operational auto te pot scoate din situatii de criza, ca nu toti avem vre-o ruda bogata, la care sa apelam, atunci cand in viata de zi cu zi apare o situatie neprevazuta!

 

De ce sa alegeti ARVAL. Avantaje preluare leasing, predare leasing

Arval, este o societate specializata in leasingul auto care isi desfasoara activitatea din anul1989, este detinuta de BNP Paribas;

Arval, isi desfasoara activitatea in 28 de tari, avand peste 6.000 angajati;

Flota de autovehicule disponibile era in decembrie 2016, la peste 1.000.000 vehicule; Compania Arval este certificata ISO-14001

 

Asadar, Arval, are cele mai bune solutii de leasing. Vizitati site-ul lor si va veti convinge!

 

 

Posted on septembrie 16, 2017, in informatii utile and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: