Succesul in afaceri

Succesul in afaceri.

Multi isi doresc sa afle cheia succesului in afaceri. Recunosc ca printre ei, ma numar si eu. Succesul in afaceri, a unor romani, precum Gabriel Comanescu, are in spate multi ani de munca si poate constitui un exemplu pentru cei care isi doresc succesul in afaceri.
In general, pentru cei care isi doresc sa devina oameni de afaceri, povestile de succes ale unor antreprenori, precum ce a lui Gabriel Comanescu, cel care a pus pe picioare Grup Servicii Petroliere, pot fi surse de inspiratie. Gabriel Comanescu, este un antreprenor din Constanta ce a ajuns in topul celor 10 oameni bogati, din Romania, top alcatuit de prestigioasa revista Forbes.

Bineinteles, un sfat pot sa-l dau si eu tinerilor, care vor sa devina antreprenori. Ma refer la faptul ca, pentru a te afirma, este nevoie de multa munca si perseverenta.

Gabriel Valentin Comanescu, antreprenor roman de succes

 Acum, sa ma intorc la antreprenorul constantean, cel care a reusit prin Grup Servicii Petroliere, sa obtina contracte importante in Nigeria, in domeniul forajului maritim. Nu este deloc simplu sa reusesti pe piata petrolului, unde activeaza companii puternice cu o vasta experienta.
Gabriel Valentin Comanescu, a reusit, este un om bogat, cu o avere estimata la aproximativ 500 de milioane de euro, cu afaceri de succes. Acesta poate fi un mentor pentru tineri antreprenori, din tara noastra.

Grup Servicii Pentroliere

Am adus in discutie compania Grup Servicii Pentroliere. GSP, a fost fondata de Gabriel Valentin Comanescu, in anul 2004 si activeaza pe piata echipamentelor si serviciilor petroliere. Actualmente, Grup Servicii Petroliere, are sucursale in Moscova, Rotterdam, Limassol, Istanbul, Milano, Singapore, Valetta, Mexic si Tunisia. De asemenea, GSP, a implementat Sistemul de Management al Calitatii si a fost certificata ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS 1 8001, ISO/TS 29001.

 

Sa te lansezi in propriul business poate fi usor, greu este sa te mentii, sa progresezi de la un an la altu. De aceea, e nevoie sa fi indraznet si sa crezi in visul tau, oricare ar fi el. Exista multi tineri, in Romania, cu idei si ambitii, dar au nevoie de exemple de afaceri, ce au reusit. Grup Servicii Pentroliere, poate fi exemplul de succes pentru viitori antreprenori.

Din blogosfera romaneasca, doresc succes tinerilor antreprenori romani.

 

Posted on octombrie 25, 2017, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: