Angajari in domeniul videochat-ului

Se fac angajari la Glamour Studio! Se cauta modele pentru videochat iasi! E legala aceasta activitate?

respect-1024x536Este adevarat, ca pe acest blog, sunt multe articole legate de acest domeniu, videochatul. Fie direct sau indirect am facut si multe comentarii la subiectul acesta. Dar, azi, in acest articol, imi propun sa spulber si ultima bruma de neincredere, pe care am constatat-o, in comentariile legate de acest subiect.

Asadar:

1. Celor care inca mai considera videochatul ilegal, le spun ca este LEGAL si, mai mult de atat, in majoritatea tarilor democratice ( aici includ si Romania), exista cadru legislativ. Video chatul in Romania, din informatiile verificate de mine, a intrat in LEGALITATE, in anul 2010, chiar daca primele studiouri de videochat ( cum este si studioul de videochat in Iasi) au fost infiintate prin 1998-1999.

2. Exista o categorie de cetateni romanii care fac confuzia intre video chat si hot-line-urile. E un sambure de adevar aici. Pana la expansiunea internetului, liniile fierbinti, erau la mare cautare. Va mai amintiti anunturile de prin ziare…”Oltence fierbintii, suna la…”

Acum, sunt disparute si chiar uitate si anunturile, dar si multe din ziarele respective.

3. Da, este adevarat ca sunt unele studiouri de videochat, care sunt vizibile numai afara, nu este cazul studioului de videochat iasi. Acestea merg pe un principiu simplu: neamtul, austriacul, italianul sau francezul, se uita la un fotomodel, nefiind interesat de identitatea persoanei respective.

4. Trebuie sa va spun, un fapt real. Sunt multe fete in modelling care au avut primul lor contract de munca intr-un studio de videochat. Asta se datoreaza si faptului ca multe din studiourile de videochat, au traineri foarte buni, care le invata pe tinerele fotomodele, lucruri utile in viata.

5. In blogosfera romaneasca, au aparut multe articole despre videochat. Unele sunt pro, altele contra. Important, din punctul meu de vedere, este faptul ca, videochatul, nu mai este un subiect tabu. Se vorbeste, se comenteaza pro si contra, ca doar suntem o tara democratica.

Concluzie: Pentru angajari videochat Iasi, Glamour Studio, este locul ideal.

Din blogosfera romaneasca, eu va doresc sa aveti o zi cat mai profitabila.

Posted on decembrie 9, 2017, in informatii utile and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: