Saloanele de masaj!

Saloanele de masaj!

masaj Despre masaj am mai scris, dar la un salon, cum este acest salon masaj erotic Bucuresti, nu am fost!
Acum, las la o parte acest aspect si va spun cate ceva despre femei.

Femeile sunt controversate si in acelasi timp sofisticate, lucru stiut. Sunt, de asemenea, o sursa permanenta de inspiratie artistica, pentru poeti, in mod special!!:) Sunt o creatie menita sa devina: fiica, iubita, mama si sotie.
De aceea nevoiele lor sunt variate si deseori complexe. Nu trece o clipa in care sa nu-ti pui intrebarea: Ce-ar putea sa le faca fericite cu adevarat? Misterul care se invaluie este un lucru sigur. Femeile devin fericite atunci cand se simt independente. Sunt sigure pe ele, deoarece stiu ca au “o telecomanda” de control in mana. Independenta se asociaza, cel mai adesea cu banii, de aceea femeile vor sa castige cat mai multi bani pentru a-si satisfice toate gusturile indiferent care ar fi ele!

Se cunoaste tototdata si faptul ca societatea in care traim emite multe pretentii, prea des, chiar prea multe… nu si solutii, de aceea multora dintre femei le este foarte greu sau aproape imposibil sa-si gaseasca o slujba care sa le aduca independenta si siguranta pe care si-o doresc.
Ca un raspuns la nevoile lor a aparut de cativa ani pe piata business-ul saloanele de masaj erotic. Acestea ofera posibilitatea unor castiguri foarte mari, legale, avand un program flexibil si dispunand de sustinerea unei intregi echipe de tineri entuziasti si dedicati.
Recent am intrat in contact cu un amic, care mi-a spus ca oamenii sunt sinceri si deschisi la minte. Din discutiile cu el, am aflat ca acesta afacere (masaj erotic Bucuresti) este suta la suta legala, atata timp cat este facut intr-un loc inregistrat si care isi plateste taxele si impozitele. Totodata femeile care aleg sa lucreze in acest job, au un program flexibil, intimitate si confidentialitate si nu in ultimul rand, pot ajunge la castiguri frumusele. Una peste alta, luna de luna, capata experienta si ca in oricare alt job, primesc un salariu.

Amicul mi-a spus ca: Black Velvet Massage, caci despre ei am discutat, s-a remarcat de-a lungul timpului nu doar prin calitatea conditiilor pe care le ofera angajatelor si clientilor, dar si prin implicarea pe care o are in formarea si ascensiunea celor care aleg un astfel de job. Clienti au zis, in felul urmator, si-l citez pe amic: “Ne face placere sa lucram cu femei puternice, ambitioase si care doresc sa se autodepaseasca”.

Si, tot amicul meu mi-a mai spus si cate tipuri de masaj pot fi oferite:
Masaj Nud
Masaj Rebel
Masaj Tantra
Masaj Double Essence
Masaj erotic Topless
Couple Erotic Massage

Din blogosfera romaneasca va doresc, ca de fiecare data, s-aveti zile frumoase, binecuvantate si foarte profitabile!

Posted on decembrie 12, 2017, in informatii utile. Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Super!

  2. I einfach konte nicht verlassen Ihhre Website vor darauf hindeutet,
    dass ich wirklich geliebt die Standard Informationen eiine individuelle Versorgung Zu Gäste?
    Ist werde werden zurück oft , um check up auf Neue Beiträge

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: