Bacterii, moluste, maimute sau extraterestrii?

Bacterii, moluste, maimute sau extraterestrii?

Suntem aici de mii de ani si inca nu am reusit sa intelege care ne este rostul pe acest pamint!?

Bacterii..moluste..maimute sau extraterestrii, explozii de lumina sau energie condensata..Fiecare alege sa fie ceea ce doreste.Din femeie m-am nascut,chiar daca nu imi mai aduc aminte,in schimb mi-am vazut copii cum s-au nascut din trup de mama,si asta imi ajunge,ca sa inteleg eu bine,ca nu ma(trag)din vreo maimuta,sau dintr-un ciclu pierdut de molecule!

Porc am fost,chiar si magar..taur comunal pot zice,planta ma numeau,atunci cind nu intelegeam prea bine,sau ca un bolovan de greu,imi numeau mintea,ce nu stia sa calculeze-precis si repede,ca ceilalti mai iuti de minte! Cum v-am mai spus si’n alte povestiri, m-au facut caine din care nu poti scoate(slanina), deoarece eram incapatinat si indaratnic,de puteau taia lemne pe mine, si nu as fi clintit sa zic:
-Uauuuu,ma doare,nu mai da in mine!!!

Mai toata lumea uita..Uita cine’au fost, si isi amintesc numai ce vor sa stie, eu in schimb imi amintesc chiar totul, exact ca de la A….Z, si n-am sa uit, cite greseli am facut in asta lume! Azi,sunt implinit (pot) zice, fericit nu am cum sa fiu, multumit cu mine insumi, sunt atunci cind nu gresesc,sau cind pot face un bine.

…descult am venit aci in lume, si tot descult-eu voi pleca, chiar daca ma vor incalta cu ghete bune,sau cu pantofi din capatat.Cit voi fi de imbracat, frigul, intunericul si teama, in pamint ma vor urma!
De tot si toate poti scapa, exact cum te-ai spala pe maini, in schimb de moartea ce ne’asteapta, nu avem unde fugi. Cat de usor si simplu ar fi, sa se opreasca totul in pamint, asa ne-am odihni in pace, chiar daca aici am fost mai necajiti.Rege, Print sau cersetor,in tarina suntem una, chiar de te-ai plimbat in jeep, limizina-avion,iar saracul doar cu una, ori caruta-ori pe jos!

-De ce sa caut prin morminte, oceane, mari sau prin desert, sa aflu ce este cu mine sau cine sunt de unde vin, cand totul este mult mai simplu, rational si logic si usor de priceput, sa inteleg odata: Ce Sunt? Lut si Apa
De unde Vin? Dintr-o picatura urit mirositoare! Unde ma Indrept? Spre Groapa! Ce va fi dupa? Vei vedea atunci..daar, eu iti spun sa te trezesti din timp, deoarece atunci vei regreta enorm. Mult prea usor ar fi, sa se termine calatoria,fara a plati un PRET!

PS. Nu uita straine: Nimic nu este gratuit!

Posted on decembrie 15, 2017, in socio-politic and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: