Parlamentul European si giumbuslucurile lui

Parlamentul European si giumbuslucurile lui.

Ca să înțelegeți mai bine: la fel ca în România, în Parlamentul European există partide și grupuri din care fac parte diferite partide politice. Conducerea actuală a Parlamentului este de dreapta, adică din familia politică a lui Orban și Iohannis. Și acolo e o bătălie, la fel ca în România, între stânga și dreapta. Așadar, pentru a-și ajuta partidele care fac parte din familia lor politică, grupurile politice de dreapta din Parlamentul European, prin liderii lor, fac tot felul de ”giumbușlucuri”: de exemplu adrese tâfnoase către majoritatea parlamentară, care este de stânga.

Și atribuirea de fonduri europene este cam la fel: ești de-al nostru, îți dăm bani… nu, să mori în chinuri! Iar statele zdravene la cap au realizat asta… la fel și cetățenii lor. La noi, tefeleala e o pârghie folosită de politicul din Parlamentul European pentru a ne menține în sărăcie: cu cât România primește mai puține fonduri europene, cu atât ei primesc mai multe… iar amărâții din stradă nu înțeleg ce își fac singuri cu mâna lor…

Anunțuri

Posted on Februarie 1, 2018, in socio-politic and tagged . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Bine, când reperele străzii sunt Tudor Chirilă și Lucian Mândruță, ăla care fugea cu gipanu’ prin porumb de paparazzi având amanta-n dreapta, nici nu pot avea pretenții prea mari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: