Ziua îndrăgostiților!

Simplă analiză. Că tot ne îndreptăm către Ziua îndrăgostiților!

Cât de multe se pot schimba între doi oameni de-a lungul timpului: încep cu un simplu ”bună” și un zâmbet cald. Ajung la un ”te iubesc” în jurul căruia roiesc sute de fluturi; urmează zeci de ”bună dimineața, iubire” și alte zeci de ”noapte bună, iubire”, iar între toate acestea sunt mii și mii de ”mi-e dor, mi-e tare dor de tine…”
Și astfel, zi de zi, se consumă acea poveste de dragoste, printre zâmbete sau printre fiori iar spre sfârșit printre lacrimi, căci acel ”bună” devine într-o zi un simplu ”ce mai faci?”
”te iubesc”-ul dispare și este înlocuit de ”ne auzim mai târziu ”!
”bună dimineața” ajunge un ”bună ziua” urmat de scuză că nu a existat timp. ”noapte bună ” se pierde de tot, iar în locul lui se lasă tăcerea. Şi totul se termină cu un ”adio” sec pe care ajung să și-l dorească amândoi.
Cam asta-i dragostea: e ceea ce trăiești între primul ”bună” de-nceput și acel ”adio” de final, restul sunt amintiri și necunoscut!

 

About roadamin

Numele meu este roadamin, de unde vine și numele blogului? de la bratul Borcea! Sunt un rac 100%, născut în luna iunie și ador anotimpurile calde, respectiv primăvara și vara. Urăsc frigul! Mai ales toamna, din cauza zilelor ploioase și reci; acestea mă deprimă. Iarna nu e o excepție, însă ador să stau la căldură și să mă uit cum ninge. Iar sărbătorile de iarnă le ador.

Posted on februarie 13, 2018, in personale and tagged . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. nu doar ca nu sunt de acord cu cele afirmate ,dar imi pare tare rau si ma intristeaza sa vad cum tu o persoana pozitiva,sensibila,frumoasa in intregime _-eu asa te percep 🙂 gandeste astfel.Poate inca nu ai gasit persoana potrivita sau…

  2. Din pacate mai sunt si cazuri de genul asta …
    Dar de ce o spui la modul general….?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: