De-ale vietii, de Ina Bixade

De-ale vietii, de Ina Bixade
Cu ani in urma, in oraselul New York a izbucnit o harababura. Guvernatorul de atunci lupta pentru ordine si disciplina, inchizind bordelurile care operau, desigur, ilegal, in diverse cotloane ale oraselului.
Era minios si apreciat, speculindu-se chiar ideea ca va participa la alegerile prezidentiale. Taia si spinzura. Avea multi sustinatori, dar nici cu dusmanii care il pindeau cu atentie, nu statea rau. Bucuria, gloria lui politica au fost spulberate cind s-a aflat ca guvernatorul aprig cu privire de lup, era clientul fidel al unuia dintre bordelurile pe care el le inchidea cu lacat, strigind mindru: iata ce fapta buna fac pentru cel mai fain oras din lume.
Era inregistrat la o casa de toleranta unde se intimplau treburi interzise, dar aducatoare de placeri, sub numele: clientul nr. 9.
Desi s-a dovedit ca nu folosise banii publici, demisia a avut loc fara intirziere.
Una dintre curtezane a declarat socata, nestiind cine era barbatul: “Oh, Doamne, cum? Mi-am tras-o cu guvernatorul NY-ului? Ce ciudat era. Ii placea sa faca sex cu sosetele in picioare. Asta era fetish ul lui. Nu i se scula daca nu avea ciorapii in picioare.”
Inutil sa descriu umilinta la care a fost supus in presa. Sotia lui superba care, probabil, conform protocolului, a fost nevoita sa stea linga el cind si-a anuntat public demisia, imbatrinise, albise peste noapte.
Morala: dragi politicieni, aveti grija in fata cui NU va dati sosetele jos.

sursa: Ina Bixade

Posted on februarie 17, 2018, in diverse and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: