Salon de masaj

Masaj erotic- un job nou, intr-un salon masaj erotic.

couple-erotic-massage Femeile sunt controversate si in acelasi timp sofisticate, lucru stiut. Sunt, de asemenea o sursa permanenta de inspiratie artistica, pentru poeti, in mod special! Sunt o creatie menita sa devina: fiica, iubita, mama si sotie.

 

De aceea, nevoile lor sunt variate si deseori complexe. Nu trece o clipa in care sa nu-ti pui intrebarea: Ce-ar putea sa le faca fericite cu adevarat, pe ele, femeile? Misterul care le invaluie este un lucru sigur. Femeile devin fericite atunci cand sunt si se simt independente. Sunt sigure pe ele, deoarece stiu ca au “o telecomanda” de control in mana. Independenta se asociaza asadar, cel mai adesea cu banii, de aceea femeile vor sa castige, cat mai multi bani, pentru a-si satisfice toate gusturile indiferent care ar fi ele!

Se cunoaste tototdata si faptul ca societatea in care traim, emite multe pretentii, prea des, chiar prea multe… nu si solutii, de aceea multora dintre femei le este foarte greu sau aproape imposibil, sa-si gaseasca o slujba care sa le aduca independenta si siguranta pe care si-o doresc.

Ca un raspuns la nevoile lor a aparut de cativa ani pe piata business-ul salon masaj erotic, care ofera posibilitatea unor castiguri foarte mari, legale avand un program flexibil si dispunand de sustinerea unei intregi echipe de tineri entuziasti si dedicati.
Recent am intrat in contact cu un amic care mi-a spus ca oamenii sunt sinceri si deschisi la minte. Din discutiile cu el, am aflat ca acesta afacere este suta la suta legala, atata timp cat este facut intr-un loc inregistrat, care isi plateste taxele si impozitele. Totodata femeile care aleg sa lucreze in acest job, au un program flexibil, intimitate si confidentialitate si nu in ultimul rand pot ajunge la castiguri frumusele Una peste alta, luna de luna, capata experienta si ca in oricare alt job primesc un salariu.

Intotdeauna inceputul e mai dificil. Amicul mi-a spus ca la Black Velvet, caci despre ei am discutat, s-a remarcat de-a lungul timpului, nu doar prin calitatea conditiilor pe care le ofera angajatele si clientilor, dar si prin implicarea pe care o are in formarea si ascensiunea celor care aleg un astfel de job.. Clienti au zis in felul urmator, si-l citez pe amic: “Ne face placere sa lucram cu femei puternice, ambitioase si care doresc sa se autodepaseasca”.

Si…va mai zic doua chestii importante, daca alegeti un astfel de job: sa fie cu contract de munca!… Si sa mergi acolo unde ti se ofera cele mai bune conditii de munca, acolo unde poti desfasura o activitate profitabila, pentru tine!

Din blogosfera romaneasca va doresc, ca de fiecare data, s-aveti zile frumoase si foarte profitabile!

 

Posted on februarie 18, 2018, in internet and tagged , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: