Vom asista la reactivarea unor lideri taranisti

O frumoasa floare, ofileste, asa cum un sef de stat, klaus Johannis sau de institutie, Kovesi, ajung lipsiti de vigoare, istoviti si uscati.
Klaus a palit, ingalbenit la fata, iar Kovesi pare din ce in ce mai vestjita!Doua piese anatomice aflate intr-o ultima faza de dezvoltare embrionara!

Probabil, sistemul ii va inlocui pana la sfarsitul anului 2018 din motive lesne de inteles; nu sunt capabili ca si echipa sau cuplu, sa infranga PSD&ALDE, desii au incercat in repetitie prin misloace neortodoxe!
Puterea paralela cu sediul in afara Romaniei, cauta in spectrul politic, intelectual si economic romanesc, adversari pe masura vs PSD&ALDE, sub stindardul unei platforme politice noi, fara o identitate de doctrinara reala, dar cu siguranta sistemica.
Vom asista la reactivarea unor lideri taranisti care de-a lungul timpului si-au arata disponibilitati si atasament vis-a-vis de sistem, conservati in prezent!
In noua constructie ,un amalgam ca si PPE, se vor inrola tineri fundamentalisti cum ar fi hastagistii, vor fi atrasi frustratii din partidele de la guvernare, cativa intelectuali cu vederi nationaliste, socialisti si adepti ai dreptei extreme. Un tot unitar finantat de cine altcineva decat de G Soros,”iluministul” cetatean american de origina maghiara!
Iata cum am construit un scenariu argumentat, presupun!!!

 

Posted on februarie 23, 2018, in socio-politic and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: