Romania, numai intr-o astfel de ciclicitate, se invarte.

ICCJ tocmai ce a sters pe jos cu DNA, trimitand spre rejudecare dosarul cu familia Cosma.

Tineti minte cum niste sclavi din presa scriau pe Facebook si comentau pe la tv ca stiu ei ca cei doi Cosma vor fi condamnati, ca au vazut ei dosarul?

Degeaba ai vazut hartiile din dosar sau iti soptesc sefii in casca ca respectivii vor fi condamnati, daca acum iese la iveala faptul ca acele probe s-au strans incalcand legea.

Cele relatate de Vlad Cosma sunt motive de nulitate absoluta, care se poate invoca oricand pe durata procesului, nu doar in camera preliminara.

Se va ajunga ca TOATE dosarele DNA sa fie rejudecate pentru ca nu mai poate exista convingerea indubitabila ca probele si anchetele DNA au fost facute pe bune.

Asa s-a intamplat dupa perioada stalinista in Romania (48-56), cand dosarele cu condamnari din acea perioada au fost revizuite dupa ’65 iar persoanele, atunci condamnate, au fost achitate ulterior. Unele au fost reabilitate chiar si post-mortem.

Romania, numai intr-o astfel de ciclicitate, se invarte.

Cu cat o tine mai mult Iohannis pe Kovesi la DNA, cu atat institutia se va degenera iremediabil.

Iata ce spune Codul de procedura penala despre solutia din apel de trimitere a cauzei spre rejudecare:

Articolul 421
Soluțiile la judecata în apel
Instanța, judecând apelul, pronunță una dintre următoarele soluții:
2. admite apelul și:

b) desființează sentința primei instanțe și dispune REJUDECAREA de către instanța a cărei hotărâre a fost desființată pentru motivul că judecarea cauzei la acea instanță a avut loc în lipsa unei părți nelegal citate sau care, legal citată, a fost în imposibilitate de a se prezenta și de a înștiința instanța despre această imposibilitate, invocată de acea parte. Rejudecarea de către instanța a cărei hotărâre a fost desființată se dispune și atunci când instanța nu s-a pronunțat asupra unei fapte reținute în sarcina inculpatului prin actul de sesizare sau asupra acțiunii civile ORI CAND EXISTA VREUNUL DINTRE CAZURILE DE NULITATE ABSOLUTA, cu excepția cazului de necompetență, când se dispune rejudecarea de către instanța competentă.

sursa: Chris Terhes

Posted on martie 27, 2018, in socio-politic and tagged . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Da DNA ul si Kovesii sint vinovați în tara asta unde justia si judecători corupți sint de tot rahatul*Toata familia senatori deputați sef consiliul județean,mii de hectare de terenuri afaceri cu statul mită culmea nu sint vinovați! Se va rejudeca încă vreo 4ani si vor veni alți fraeri să spună nu Domnule nu sint vinovați toată averea au dobândit legal URA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: