TermoContainer, cel mai important producator de containere

TermoContainer, cel mai important producator de containere

 Cel mai important producator de containere l-am descoperit azi, prin cautarile mele, in mediul online. TermoContainer Galati, este o societate care produce: containere monobloc, containere de locuit, case modulare la cheie, containere modulare si constructii containerizate.
Experienta acumulata, datorita colaborarilor cu cele mai importante companii din Romania, precum: Petrom, Mol, Santierul Naval din Tulcea sau Vega, demonstreaza capacitatea proiectari si produceri de containere pentru orice destinatie. Costurile reduse pentru constructia si amplasarea unui container sunt un alt atu.


De asemenea, un segment important il constituie si clienti persoane fizice, pentru care au fost proiectate si realizate, case din containere.

Ce sunt containerele monobloc? Utilitatea lor?

Containerele monobloc sunt realizate dintr-o structura metalica la rece. Ele sunt termoizolate si hidroizolate.
TermoContainer Galati, produce si comercializeaza: containere de birou, containere pentru locuit, containere pentru depozitare, containere tip cabina de paza sau containere pentru o statie de pompe. Acestea pot fi dotate cu grup sanitar, aparate de aer conditionat, bucatarii, calorifere, panouri fotovoltaice, la solicitarea clientului.

Containerele sunt elegante, practice si cu o utilitate de necontestat. Containerele monobloc sunt cele mai des folosite in diferite domenii de activitate, deoarece pot fi relocate usor.
Pentru un container monobloc, nu este nevoie de un proces pentru demontarea si montarea, in timpul relocarii, fiind vorba doar de o singura unitate.

Calitatea containerelor, dar si a serviciilor realizate, cu respectarea stricta a standardele internationale de calitate, a facut ca societatea galateana TermoContainer, sa devina cel mai important producator de containere, din tara noastra.

Cu siguranta, containerele monobloc le-ati vazut in diferite locuri amplasate, dar si voi, ca si mine, nu am realizat ca acestea sunt produse in Romania. Eleganta si confortul pe care il ofera containerele, fie ca vorbim de spatiile comerciale, birouri sau case de tip container, le fac cautate si apreciate.

Ps. sursa foto: termocontainer.ro

Posted on aprilie 17, 2018, in diverse and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: