De ce recomand cabinetul Cris Smile

 

De ce recomand cabinetul Cris Smile

 

Pentru cei care nu au auzit inca de Cris Smile, vom vorbi in acest articol despre ei, despre oamenii care fac parte din echipa de medici stomatologi, iar in cazul in care nu v-ati dat seama ce este Cris Smile, este un cabinet de stomatologie ce ofera servicii complete si de calitate.

 

Recomand acest cabinet in primul rand datorita medicilor, niste persoane calde, cu mult bun simt dar si cu un dezvoltat simt al raspunderii.

 

Medicii stomatologi de la Cris Smile sunt extrem de profesionisti, iar rezultatele muncii lor se vor vedea mult timp asupra danturii noastre.

 

Aici vom putea gasi servicii complete, adica de la simple plombe, montaj aparat dentar, curatare si periaj dinti, lucrari complexe, interventii, tot ce avem nevoie in cazuri de urgenta si nu numai.

 

Aici am fost prima data pentru un detartraj, si am ramas fidela locului respectiv.

 

Un alt motiv pentru care recomand Cris Smile, este tehnologia de ultima generatie, medicii lucreaza aici nu numai cu echipamente de ultima generatie, dar si tehnicile pe care ei le aplica, sunt tehnici inovatoare, astfel incat problema pe care o avem sa fie tratata simplu si rapid.

 

Totodata ultimul motiv, dar si extrem de important este pretul serviciilor oferite de doctorii stomatologi, fiind unul corect.

 

De obicei nu mergem la dentist din doua motive, unul ne este frica si doi nu avem bani, preturile la cabinetele stomatologice nu au fost niciodata mici,

Intr-adevar materialele in care investesc medicii nu sunt deloc ieftine, ele fiind de foarte buna calitate menita sa faca durabila lucrarea dentara.

 

Insa la Cris Smile vom gasi preturi bune, preturi corecte, cum imi place mie sa le numesc, nici foarte scumpe dar nici ieftine, preturi pentru toate buzunarele.

 

Cam acestea ar fi motivele importante pentru care eu recomand Cris Smile, insa cu siguranta voi veti gasi si alte motive importante pentru care sa mergeti la clinica.

Posted on august 9, 2018, in informatii utile and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: