Arad impaca si capra si varza

 

Arad impaca si capra si varza

 

Dupa nunta de anul trecut intre mine si sotia mea au aparut mici neintelegeri din mai multe motive. Eu fiind din Bucuresti si ea din Ungaria, ne-am cunoscut in timp ce eram studenti la medicina. La inceput nu erau probleme, deaorece toate vaantele ni le petreceam la parintii ei in Ungaria, dar in ultimul timp avand mai multe responsabilitati cu jobul, vizitele s-au imputinat. Astfel s-a creat o tensiune, deaorece ea ducea lipsea alor ei.

Am decis ca voi remedia situatia, prin schimbarea locuintei actuale din Bucuresti. Am convins-o ca daca ne vom muta intr-un oras mai aproape de granita Ungariei vom face vizite mai des, dar si parintii ei vor putea venii la noi de sarbatori.

 

Asfel, am ajuns la concluzia ca orasul Arad este cea mai buna optiune pentru noi. Avand un buget limitat am cautat anunturi cu apartamente 2 camere Arad, iar pe internet am gasit o multime de oferte.

 

Cele mai promitatoare anunturi cu apartamente 2 camere de vanzare Arad, le-am gasit pe Ziarulimobiliar.ro.

 

Ziarulimobialiar.ro este un site dedicat anunturilor de imobiliare din toata tara, iar ofertele lor sunt printre cele mai bune.

 

Am decis impreuna ca anunturile de pe Ziarulimobiliar.ro sunt cea mai buna optiune si am reusit sa obtinem o oferta foarte buna pentru un apartament cu 2 camere decomandat aproape de centrul orasului.

 

Am foarte multumit de pretul apartamentului iar schimbarea aceasta a adus numai beneficii in casnicia noastra. De cand ne-am mutat in Arad, aproapre toate weekend-urile le petrecem in Ungaria iar de sarbatori in casa noastra se vorbeste maghiara.

 

Pentru cei care sunt in cautarea unei oferte pentru apartamente de vanzare Arad 2 camere, Ziarulimobilair.ro ramane cea mai buna optiune de a gasii ceva rapid si de calitate. Nu regret nici o clipa ca am cumparat locuinta prin intermediul site-ului, deoarece am obtinut ceea ce ne-am dorit!

 

Posted on septembrie 12, 2018, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: