Camere de supraveghere de pe site-ul: comenzi.ro

 

Camere de supraveghere Incep articolul de azi, de la aceste camere de supraveghere de pe site-ul: comenzi.ro, si spun ca sistemele de securitate sau mai bine zis, sistemele de supraveghere video, au aparut si s-au dezvoltat, in Romania, ca o necesitate fireasca, deoarece este dificil uneori sa poti sa supraveghezi cu adevarat o anumita locatie, angajatii sau de ce nu, infractorii, ce doresc sa-si insuseasca intr-un mod ilegal bunurile altora. Deh, vorba aceea: munca si carnea de porc este grea!.

Acest tip de sisteme de securitate, din magazinul online comenzi.ro, fie ca vorbim de banalele alarme, fie de supraveghere sau monitorizare prin camere conectate la sisteme control acces printr-un server, au devenit din ce in ce mai compacte si mai usor de instalat si de asemenea, de utilizat.

Practic, tot ceea ce trebuie acum facut, este sa apelati la o firma din domeniu, specializata, care o sa va poata oferi si consultanta, in ceea ce priveste echipamentul cel mai potrivit pe care trebuie sa-l alegeti.

De cele mai multe ori, majoritatea firmelor ofera gratuit consultanta si montajul sistemului ales, desigur, daca il achizitionati de la ei. In plus va pot oferi, monitorizare cu echipajele mobile, de care dispun si care patruleaza in perimetru locatiei voastre, astfel incat veti stiti ca totul se afla in siguranta 24 de ore din 24.

Vorbeam cu un amic zilele trecute, amic ce conduce o firma in Constanta, iar din vorba in vorba mi-a spus ca a sesizat anumite divergente intre produsele care figurau in stoc (adica, pe hartie) si produsele ce erau in realitate, in depozit. Imi spunea ca au constatat dupa un scurt inventar, ca au disparut produse din acel depozit, dar nimeni nu a vazut sau macar sa fi auzit.

Intrebarea firesca care mi-a venit a fosta aceea legata de echipamentele de securitate moderne existente pe piata, la ora actuala. Amicul spunandu-mi ca administratorul firmei, un zgarcit de altfel, a considerat ca lucrul „merge si asa” si n-o sa i se intample tocmai lui. Si, uite ca a patit-o.

Paguba, dupa spusele amicului meu, fiind destul de mare. Comparand costurile pe un an de zile, cu montarea, supravegherea si monitorizare depozitului, i-a iesit pe minus, clar!
Asadar, amintind acest exemplu zic ca-i mai bine atunci cand ai o mica afacere sa apelezi la profesionisti care sa-ti instaleze camere de supraveghere ca cele de pe site-ul comenzii.ro si mai apoi sa-ti monitorizeze bunurile…si, daca eu nu v-am convins, cu siguranta va puteti documenta in continare despre eficienta sistemelor de supraveghere video/ .

Posted on septembrie 17, 2018, in comert online and tagged . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. mmm…cam da…e nevoie in ziua de azi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: