ACU SHOP continuă să susțină sportul sălăjean

 

Comunicat de presă
ACU SHOP continuă să susțină sportul sălăjean și introduce baterii noi în oferta
Și în acest sezon, compania FORTEC prin intermediul ACU SHOP va susține financiar echipa de handbal fete H.C. Zalău și echipa de volei băieți VOLEI MUNICIPAL ZALĂU. Cele două echipe au adus multe bucurii salajenilor și mulți spectatori în tribunele Sălii de Sporturi “Gheorghe Tadici” din Zalău.

Furnizorul de acumulatori auto și industriali FORTEC SRL din Zalău anunță și modificări în strategia de vânzări. Două segmente vor avea prioritate în toate grupele de produse: mărci recunoscute pentru gama premium și marca proprie ACUPROFI MAXPOWER pentru gama de volum.
Bateriile auto se vând şi … online
FORTEC este dealer al mărcilor TUDOR pentru baterii auto, respectiv MARATHON, SONNENSCHEIN, SPRINTER pentru aplicații industriale. Aceste mărci sunt produse de leaderul mondial în domeniul bateriilor cu plumb, EXIDE TECHNOLOGIES. Marca TUDOR este cunoscută mai ales pentru bateriile auto cu aditiv carbon pentru reîncărcare rapidă și plăci 3D pentru rezistență la ciclaj. În același timp, bateriile industriale sunt cunoscute ca vârf de gama în domeniul bateriilor cu gel și a bateriilor AGM folosite în telecomunicații, parcuri fotovoltaice, UPS, sisteme SCADĂ, stivuitoare și vehicule electrice.
Dacă bateriile industriale se distribuie direct către firme de mentenanță industrială și reprezentanţele producătorilor de echipamente, bateriile auto-moto se distribuie prin service-uri auto și magazine de piese.
În același timp, întrucât au crescut puternic vânzările online prin magazine virtuale, FORTEC a lansat de curând magazinul specializat acu-shop.ro, care oferă, printre altele, și consiliere la alegerea bateriei. Lansarea unei comenzi online va fi urmată de o discuție cu specialistul firmei pentru ca bateria aleasă să corespundă necesităților cumpărătorului.

Posted on septembrie 18, 2018, in comert online. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Frumos…Poate aud și alte companii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: