Automatul de cafea si paharul din carton

Automatul de cafea si paharul din carton

In fiecare dimineata, in drumul meu spre serviciu, beau o cafea. De regula este o cafea lavazza de la automatul de cafea din statia de autobuz. Da, dragilor, merg la serviciu cu mijloacele de transport in comun si pentru ca ma trezesc tarziu, cafeaua o servesc pe drum. Sa ii dea Dumnezeu sanatate aluia care a inventat automatele de cafea.
Pahare Lavazza carton 7 oz automate (Set de 50 buc.) Dar, nu despre asta, vroiam eu sa va zic, ci despre aceste pahare cafea( vezi fotografia atasata, pe care de multe ori le-am vazut aruncate la cosul de gunoi, In cel mai fericit caz. M-am intrebat, de unde atat de multe pahare? Cine produce atat de multe pahare, pentru ca noi, cei grabiti dimineata, sa ne putem servi cafeaua, in drumul nostru spre serviciu.
Curiozitatea aceasta m-a dus in fata PC-ului si cu ajutorul motorului de cautare google, am descoperit site-ul: coffeeplace.ro. Unul, din probabil multele site-uri, unde gasesti pahare carton, de mai multe dimensiuni: 4oz, 7oz, 8oz sau 12oz. Sunt pahare personalizate.
Asa ca una din nelamurile mele si-a gasit raspunsul. Cu siguranta, sunt mai multi producatori. Deci, exista un raspuns si pentru ce-a de-a doua intrebare.

Pe site-ul: coffeeplace.ro, unde am descoperite paharele de carton, am vazut oferta variata de cafea bobe, cafea macinata, capsule de cafea sau cafea instant. Toate pentru ca espressorul sa nu ramana fara materie prima.
Sunt un onsumator de cafea. Acasa folosesc un espressor de cafea. Am gustat cam tot ceea ce este pe piata romaneasca de cafea. Inceputurile au fost cu cafeaua la ibric, apoi m trecut la espressor cu cfea macinata, iar in prezent folosesc, acasa un espressor e functioneaza si cu capsule de cafea.

Lavazza ESE Gran Espresso 150 monodoze (cialde)
Ziceam de site-ul coffeeplace.ro, dar nu v-am spus de monodoze lavazza. Pentru cei care nu stiu, despre ce e vorba, fac o scurta paranteza pentru explicatie: Mondoza de cafea ( vezi ce-a de a duoua imagine atasata) contine cafea prajita si macinata. Mai sunt denumite cialde. Eu le spun pliculete de cafea minune, deoarece de cand am inceput sa le folosesc, la serviciu, m-au fascinat.

Am tot vorbit despre mine, despre cafea, dar nu v-am intrebat, daca voi, sunteti consumatori de cafea. Ce cafea preferati. La ibric, la espressor sau ce-a de la automatele de cafea?

Posted on octombrie 25, 2018, in informatii utile. Bookmark the permalink. 3 comentarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: