Lumea cryptomonedelor si pret litecoin

CriptoMonitor

Lumea cryptomonedelor si pret litecoin

Multi dintre noi dorim sa investim putinul pe care il economisim, de la o luna la alta. O oportunitatea de afaceri, ne-o dorim sa fie cat mai sigura si sa ne ofere garantia unor venituri frumusele, in plus. Ceea ce in lumea financiara de azi este cam greu de gasit. Investitiile dupa ureche sunt de evitat. De aceea, este bine ca banii pe care ii economisim, sa-i investim dupa ce ne informam foarte bine.
In ultima vreme piata criptomonedelor a devenit destul de atractiva, multi indreptandu-si atentia spre tranzactiile cu monezi virtuale. Dupa moneda virtuala Bitcoin, care a devenit cunoscuta in intreaga lume, au aparut si alte monezi virtuale, una dintre ele fiind si litecoin ( vezi aici: pret litecoin). Cu siguranta, multi dintre cei care investesc isi doresc un venit in plus si nu este deloc gresit sa se gandeasca asa.

Ideea de imbogatire peste noapte a suras si va surade in continuare multora. Sunt sigur ca ati citit sau auzit despre aceia care au investit in bitcoin si au devenit bogati. Dar, ati auzit sau citit si despre acei care au pierdut tot ce au investit. Este clar ca lumea criptomonedelor este plina de surprize! Aceia care nu se informeaza si investesc dupa ureche pot avea surprize neplacute. Pe cat de atractiva poate parea o investitie pe atat de nesigura poate deveni in scurt timp.

 

De unde poti cumpara monede virtuale?
Este o intrebare pe care mi-am pus-o si eu cand am citit primul articol, legat de piata criptomonedelor. De unde se pot cumpara monezi virtuale? Sunt si in Romania?

Monede virtuale se pot achizitina de pe platformele specializate in trazactionarea criptomonedelor. Sunt si la noi cateva astfel de site-uri, dar piata romaneasca a criptomonedelor este intr-o continua expansiune. Important, atunci cand doriti sa faceti tranzactii este sa vedeti istoricul acelei platforme. Trebuie aleasa platforma care ofera valori reale ale monedelor virtuale. Asta se poate face prin compararea informatiilor de acelasi fel de pe mai multe platforme.
In privinta unei monezi virtuale pe care doresti sa o tranzactionezi, trebuie sa vezi evolutia ei, in timp. Pentru a afla aceasta informatie ai la dispozitie site-ul criptomonitor.ro. Acolo ai in timp real informatii despre evolutia criptomonedelor, un top al celor 11 monezi virtuale si articole care iti pot oferi informatii utile despre piata criptomonedelor. O piata aflata intr-o dinamica permanenta.

Fenomenul criptomonedelor a luat amploare si peste tot in lume sunt tranzactionate monezi virtuale precum: Bitcoin, Ethereum, Litecoin sau Ripple. Sunt, de asemenea, societati si institutii care incep sa introduca, ca mijloc de plata, monede virtuale. Un beneficiu, fiind faptul prin plata cu monezi virtuale se elimina taxele suplimentare.
In incheiere vreau sa subliniez faptul ca piata criptomonedelor este una extrem de fluctuanta. Decizia de a vinde sau cumpara, monezi virtuale, apartine fiecaruia dintre noi.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti parte de investitii profitabile si sa va bucurati de deciziile pe care le veti lua!

PS. Mai multe informatii utile despre lumea criptomonedelor gasesti pe criptomonitor.ro.

Posted on noiembrie 19, 2018, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: