Camere de supraveghere, sisteme supraveghere hikvision

Camere de supraveghere, sisteme supraveghere hikvision

Pentru cei care locuiesc intr-un apartament de bloc, dar si pentru cei care locuiesc la casa recomand camere supraveghere, pentru ca musafiri nepoftiti sa nu poata creea surprize neplacute. De ce, camere supraveghere?
Am ales sa va recomand un sistem de supraveghere cu camere de supraveghere hikvision, de la Comod.ro deoarece, eu am asa ceva si sunt foarte multumit. Face parte din ultima generatie de sisteme supraveghere.


Gandindu-ma acum la cate probleme sunt in tara, legate de spargerile locuintelor nu pot sa nu afirm ca lipsa unor sisteme de supraveghere video sau alte solutii antiefractie, nu face decat sa le creeze conditiile prielnice infractorilor. Cu alte cuvinte ii invita sa patrunda in acel spatiu.
Consider ca la cei de la Comod.ro, unde, in opinia mea, se gasesc cele mai bune solutii antiefractie, aveti de ales diferite modele de sisteme supraveghere, camere de supraveghere, pentru o locuinta, apartament sau curte.

In functie de locuinta ( apartament sau casa) se poate opta pentru un anumit tip de sisteme supraveghere, iar cei de la Comod.ro, cu experienta dobandita in decursul aniilor, va pot sfatui daca apelati la numerele de telefon puse la dsipozitia clientilor: 031.425.29.60 sau 0786.116.331 (pentru cei care locuiesc in Bucuresti, pot vizita magazinul din Str. Baba Novac, Nr.17, Et.1, de luni pana vineri intre orele: 10.00 – 18.00.)

Cred ca multi dintre voi, aveti probleme legate de buget si va ganditi ca niste camere video, costa foarte mult. In opinia mea, ganditi gresit, deoarece o investitie de acest gen, va pune in siguranta munca. Intr-adevar costurile pentru achizitia si instalarea unor sisteme supraveghere video antiefractie pentru o firma, sunt mai ridicate decat cele de la o casa, dar se merita investitia. Camera supraveghere DOM Hikvision Turbo HD 720P DS-2CE56C0T-IRP

In fotografia atasata este o camera supraveghere hikvision, care poate fi montata la o casa. Aceste tip de camera, este asemanatoare cu cea pe care o am si eu.

Acum pot sa va spun ca, atunci cand m-am hotarit, ca trebuie sa fac ceva, pentru a-mi proteja locuinta, unii dintre amici m-au sfatuit in fel si chip. Parerile erau impartite, intre cei care considera un sistem de supraveghere cu camere video foarte util si altii care considerau un sistem de alarma, mult mai eficient. In cele din urma, decizia mi-a apartinut si-o stiti si voi, acum.

Nu zic ca un sistem de alarma n-ar fi eficient, ci zic ca aceste camere de supraveghere, imi ofera siguranta.
Asadar, alegerea va apartine. Eu, in alegerea mea am fost „influentat” si de vizita facuta pe site-ul comod.ro.

Posted on noiembrie 22, 2018, in comert online and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: