Analko Aluminium Industry-excelenta devine o realitate

„Când o echipă depășește performanța individuală a fiecăruia dintre membrii săi și are încredere în forțele ei, excelența devine o realitate”. Aceasta se intampla zi de zi in cadrul companiei Analko Aluminium Industry. Fiecare angajat colaboreaza pentru a se realiza un proces de productie la standarde mondiale, cu performante calitative ridicate. Divizia de confectii metalice avand departamente bine structurate, colaboreaza intr-un consens general chiar si in conditiile in care anumite prognoze economice pot fi dificile. Si aceasta

pentru ca activitatea companiei depinde integral de capitalul detinut de catre clientii sai, capital pe care il pun in slujba investitiilor sau achizitionarii de ansamble si subansamble destinate ofertei catre companii mici sau clienti individuali.

3q

Dupa ce materia prima a fost supusa procedeelor de taiere sau debitare, aceasta intra intr-un alt proces de productie, sudura, metoda prin care partile componente se imbina rezultand produsul finit. Confectiile metalice sudate, realizate de catre compania Analko Aluminium Industry au la baza procese de sudura pe diferite metale, cum ar fi otel, inox sau aluminiu.Una dintre metodele cel mai des intrebuintate este sudura MIG/MAG.Tehnica sudurii are la baza parametri de sudare stabiliti si calculati in functie de tipurile de materiale folosite pentru imbinare, tinandu-se cont ca la final sudura sa faca un tot unitar cu corpul subansamblelor respective astfel incat aspectul sa fie unul compact. Categoriile de structuri metalice sudate, realizate in cadrul diviziei de confectii metalice ale companiei Analko Aluminium Industry au un inalt grad de lucrabilitate si ofera posibilitatea de a construi spatii adaptabile nevoilor beneficiarilor. Otelul este materialul pe care il folosim pentru obtinerea eficienta a structurilor metalice rezistente si flexibile.

2q

Din elemente ale structurilor  metalice produse de catre divizia noastra, se pot construi hale de productie si depozitare, showroom-uri sau cladiri de birouri. Compania Analko Aluminium Industry, prin divizia sa de confectii metalice are capabilitatea sa abordeze o gama larga de proiecte si sa ofere solutii usor de adaptat designului constructiilor respective. Orice sistem de cladiri reprezinta structuri metalice complexe si compacte si acestea sunt realizate de catre noi cu un inalt grad de calitate si durabilitate. Angajatii nostri participa la cursuri de specialitate fiind foarte buni specialisti, lucrand dupa documentatii tehnice ale echipamentelor folosite in procesul de productie. Sudura este un procedeu manual si calitatea acesteia depinde in totalitate de cunostintele si indemanarea sudorului alaturi de dozarea materialului de adaos in raport cu forma imbinarii. Pozitiile unei suduri de calitate sunt diferite: ascendente, descendente, in diferite unghiuri sau cornise iar acestea fiind cunoscute si aplicate de catre angajatii nostrii rezulta o sudura compacta. Totodata, acestia respecta cu strictete detaliile specificate in proiectul de executie al fiecarei lucrari in parte. Nu este neglijata curatarea cu responsabilitate a componentelor printr-o decapare riguroasa pentru a spori rezistenta la coroziune. Se indeparteaza cu atentie si orice particula de zgura rezultata in urma procesului de sudura, atentia fiindu-ne indreptata atat asupra calitatii si durabilitatii produsului finit cat si al aspectului acestuia, rezultand ansamble si subansamble conform celor mai exigente cerinte. Prin activitatea desfasurata,compania Analko Aluminium Industry este locul unde excelenta devine realitate.

1 q.png

Posted on noiembrie 24, 2018, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: