Marea Unire din 1918

Peste 2 zile se implinesc 100 de ani de la Marea Unire din 1918. Acest ideal milenar al romanilor a fost realizat de niste oameni politici responsabili, grupati in jurul Casei Regale a Romaniei si cu jertfa a mii de soldati romani morti la Marasesti, Marasti, Oituz sau in batalia de pe Jiu. Ma tem ca daca acei oameni politici ar fi fost ca cei de azi, niste iresponsabili si niste hoti, in vecii vecilor Marea Unire nu s-ar fi realizat.

De aceea poate ca locul in tribuna pe care il ocupa politicienii la parada oficiala, ar trebui lasat liber sau de ce nu acolo sa se gaseasca in locul coruptilor si iresponsabilor vanduti intereselor straine, care conduc acum Romania, oameni simpli din popor, oameni care se duc la serviciu, platesc impozite, oameni care traiesc din ceea ce castiga, fara sa fure din agoniseala acestei tari. Acolo in tribuna ar trebui sa stea un taran din Poplaca, un profesor din Abrud, un muncitor in constructii din Spania si Italia pentru ca din pacate in Romania nu isi mai gaseste de lucru si un pensionar din Focsani, care a construit si dezvoltat aceasta tara in regimul comunist, tara pe care noi acum o facem una cu pamantul.
Iar la distanta maxima de tribuna alaturi de politicieni trebuie sa stea si hastagii vanduti intereselor straine, hastagi in frunte cu Julien, niste iresponsabili care au fost in stare sa puna mai acum 2 ani semnul egal intre Marasesti si Colectiv.

Cam aici este Romania acum la implinirea a 100 de ani de la Marea Unire, nu stiu daca LA MULTI ANI! este ceea ce trebuie sa spunem, poate mai recomandat ar fi sa spunem: CINSTE EROILOR NEAMULUI!, pentru ca ei sunt artizanii acestui eveniment pe care il sarbatorim si este mare minune ca in ultimii 30 ani, generatiile de iresponsabili care conduc aceasta tara, au reusit sa tina Romania sub un singur steag.
CINSTE EROILOR NEAMULUI!

Posted on noiembrie 29, 2018, in internet. Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. Da. Și mie îmi pare corect sa avem un centenar al romanilor fără euforii de la tribuna… Dar nu avem unitatea de care se face atâta caz… În noi tipa patriotismul doar la sărbători.

  2. Ieri a avut loc sedinta solemna a Parlamentului Romanie, cu ocazia implinirii a 100 ani de la Marea Unire. Ce a facut Klaus Iohannis? S-a apucat sa atace partidele aflate la putere. Putea macar cu aceasta ocazie sa se refere strict la Romania ca si tara, ca si natiune si sa lase pentru dupa 1 Decembrie 2018 lupta politica…un rebut uman acest Iohannis, un rebut lipsit de sentimente, un rebut care nu are nici cea mai mica treaba cu tinuta pe care trebuie sa o aiba un om politic care este Presedintele Romaniei.

  1. Pingback: La mulți ani, România! Sunt mândru că sunt român! | borceablog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: