Traieste viata cum se cuvine, asigurat pentru ziua de maine!

Findca omul este dotat cu ratiune are posibilitatea sa fie prevazator si sa se asigure pentru ziua de maine. Nu este o solutie sa muncesti toata viata si sa nu reusesti sa pui un ban bine, mai ales ca simultan cu trecerea anilor sanatatea si puterea te parasesc! csm_ovb_geschaeftsmodell_ovbro_4e8260f946

O viata demna inseamna sa faci la timp asigurarea de viata prin medierea consultantilor financiari de la OVB Allfinanz Romania asigurari de viata.

De 40 de ani OVB Allfinanz le asigura vietile pamantenilor in cele 14 tari in care isi desfasoara activitatea, iar de 12 ani isi indeplineste cu aceeasi responsabilitate menirea si la noi in tara.
OVB Romania investeste enorm in formarea consilierilor financiari si prin parteneriatele serioase reuseste sa puna la punct cele mai profitabile asigurari pentru clienti.

Multe dintre asigurari au functii multiple si isi dovedesc utilitatea si in caz de nenorocire si daca nu a fost nevoie de ele intreaga viata.
Sa aducem in dezbatere asigurarea de viata! In schimbul sumei lunare pe care asiguratul o achita regulat, primeste:

-sprijin financiar in cazul pierderii capacitatii de munca sau imbolnavirii grave pentru o anumita perioada de timp. Banii din asigurare vor veni exact la timp, cand vei avea cea mai mare nevoie de ei sa iti restaurezi sanatate. Cred ca descoperi faptul ca o asigurare de viata include asigurarea de sanatate si aduce ceva mai mult de-atat in urma informatiilor citite de pe site-ul OVB, dar si a articolelor obiective de pe blogurile importante.
-asigurarea cheltuielilor de inmormantare in cazul in care esti victima unui accident, astfel ca familia sa nu ramana in sapa de lemn dupa organizarea procesiunii finale. In plus, cei dragi vor beneficia de suma prevazuta in asigurare si pentru mine nu ar fi multumire mai mare, decat sa ii stiu asigurati pe o perioada de timp. Oricine se poate gandi cat de mult afecteaza pe cei din familie pierderea cuiva drag. Abia dupa o perioada de uitare lucrurile reintra putin cate putin in normal. Cel putin sa nu mai aiba griji finaciare pe cap, ba mai rau de-atat sa ramana si datori de la inmormantare! Nu este cinic sa te gandesti la toate detaliile fie ele si de natura macabra, cand vine vorba sa ii protejezi pe cei dragi!
-premiul substantial al victoriosului, care nici nu s-a imbolnavit, nici nu a decedat, la sfarsitul perioadei de asigurare. Cea mai mare bucurie a mea ar fi sa ii plimb pe cei dragi in toate zonele frumoase din tara si din lume cu acesti bani si credeti-ma la cat de atenti sunt cu banii asiguratilor acest vis poate deveni real!

Nu poti sa iubesti atat de mult si sa traiesti dezordonat, fara sa te gandesti la ziua de maine si fara sa fii prevazator!
Nu este deloc cinstit sa stai cu mainile in san a nepasare, cand consultantii financiari de la OVB Romania au pus la punct cele mai avantajoase asigurari de sanatate, de viata, de bunuri si de pensii facultative pentru clientii sai!
Cea mai mare dovada de iubire este sa nu ii pui niciodata pe cei care ii iubesti in dificultate financiara si sa ai asigurari menite sa netezeasca viitorul tau si al celor apropiati.

Posted on ianuarie 1, 2019, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: