Orase mai curate prin colectare selectiva

Orase mai curate prin colectare selectiva

recycle

Colectarea selectiva este un concept care a reusit sa ne faca sa aruncam gunoiul in mod responsabil si corect. Astfe, materialele plactice sau sticla nu se mai amesteca cu hartia sau cu resturile de mancare. Acest concept este implementat in multe orase de la noi din tara si chiar si in zone rurale, unde nivelul de poluare a scazut destul de mult o data cu introducerea acestuia.

Dar importanta nu este doar coletarea selectiva ci colectarea gunoiului in general. Astfel, magazinul Cosuri-europubele.ro ofera solutii complete si moderne pentru colectarea eficienta a gunoiului oriunde: in locuinte, in spatii publice, in diverse institutii, in companii. Produsele de aici sunt foarte diversificate si satisfac chiar si cele mai exigente cerinte de siguranta si igiena. De la un domeniu de activitate la altul si de la un spatiu la altul este nevoie de diverse specificatii: marime, culoare, forma, material si altele.

Incepand cu clasicele si binecunoscutele pubele, pe care le gasim in spatele fiecarui bloc, in curtile anumitor firme/companii si chiar si fata anumitor locuinte depozitarea gunoiului se face foarte eficient. In acest magazin avem la dispozitie produse care sunt realizate dupa standarde europene, oferind calitate si eficienta, lucruri foarte importante chiar si in aceasta industrie, contrar parerilor anumitor persoane. Acestea pot ingloba un volum mare de gunoi, fiind insa suficiente pentru depozitarea gunoiului dintr-un bloc intr-o zi.

Ajungand la interior si ca posibiltatile de colectare ale gunoiului aici dam peste cosurile de gunoi normale, pe care le avem cu totii acasa, de la cele mai simple modele pana la cosuri gunoi interior de lux, realizate din plactic superior sau inox. Acestea sunt perfecte pentru spatii precum cladiri de birouri si institutii private, avand un aspect modern si bine definit. In magazin gasim mai multe tipuri de cosuri de gunoi, de la cele simple, fara capat la cele cu pedala si chiar si modele ceva mai moderne precum cele cu senzori pentru deschiderea capacului. Totodata, mai putem alege intre modele normale, in care sa depozitam orice tip de gunoi dar si modele destinate colectarii selective, cu dimensiuni mai mici ce-i drept, perfecte pentru a fi amplasate intr-o camera sau intr-un spatiu interior ceva mai mare.

Tot pentru interior, dar si pentru exterior, sunt foarte comune si cosuri gunoi dotate cu scrumiera. Acestea sunt realizate de regula din inox dar putem gasi si cosuri realizate din plastic sau alte materiale. In cazul anumitor modele scrumiera poate fi detsata si reatasata, acest lucru facilitand mai ales golierea si curatarea cosului. In astfel de cazuri sunt utile cosurile de gunoi cu auto stingere, un mecanism care stinge automat focul care poate aparea in cos. La cererea clientilor, modelele de cosuri de gunoi dar si pubelele si containerele pot fi personalizate astfel incat sa satisfaca precis necesitatile acestora. Cele mai mari schimbari sunt facute de obicei in ceea ce priveste marimea si forma acestora. Acestea pot fi chiar si personalizate ulterior cu diverse imprimeuri precum nume sau logo-uri sa simple texte, ca de exemplu in cazul cosurilor pentru colectare selectiva care sa ne indice unde sa aruncam un anumit material.

Posted on ianuarie 29, 2019, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: