Cu un capac din plastic nu cad gunoaie in smantana

Cu un capac din plastic nu cad gunoaie in smantana
Un container prevazut cu robinet pentru golirea rapida a lichidelor depozitate in el si sprijinit pe picioare solide, pe roti sau senile nu se poate pierde, dar capacul care asigura igiena lichidelor transportate cu el dispare, cand te astepti mai putin.

9540991

Acasa, toate vasele in care pastram lichide sunt acoperite. Galetile cu apa potabila au capacele lor din plastic, oala cu ciorba la fel, borcanele cu smantana sau iaurt sunt acoperite si ele.

Un gunoi mic si negru este suficient sa te faca sa iti treaca pofta.
La fel se intampla si cu marfa livrata. Capacul nu numai ca retine lichidul la diferite socuri sa nu se verse, ci il apara de microbi si de gunoaie.
Fara capac, in timpul transportului poate intra praf in aceste lichide si diferite noxe care compromite calitatile acestora.

De mult ori de la magazine nu se pot cumpara numai capace, decat pentru borcanele de sticla, in rest galetile si containnerele mari se vand cu capace cu tot.
Capacele din plastic se deterioreaza repede fiindca ele sunt cele care suporta diferite socuri, dar exista un producator capace plastic care are pe site diferite accesorii si le livreaza la comanda clientilor.

In cazul in care aveti recipiente pentru care nu gasiti capace din plastic nicaieri, luati masurile necesare, proiectati un model si rugati firma Schoellerallibert.com sa vi-l realizeze. Colaborarea cu acest producator-distribuitor cu 53 de ani vechime pe piata ambalajelor si accesoriilor din plastic inseamna si realizarea unor produse la comanda, de aceea el are parteneriate de zeci de ani cu producatori renumiti de lactate, de bauturi racoritoare si bere, lacuri si vopsele si substante care folosesc la fabricarea medicamentelor.
Atat substante toxice si extrem de periculoase, cat si alimente de baza pot fi transportate la distante de sute de kilometri datorita ambalajelor marca Schoellerallibert.com.

Plasticul este de calitate premium astfel ca un ambalaj poate rezista si 20 de ani de la cumparare, chiar daca este spalat cu apa si detergent dupa fiecare utilizare. Responsabil decurge si procesul de fabricare, de aceea laditele nu se deformeaza, iar boxpaletii si containerele se pot plia sa nu ocupe mult loc.

Ambalajele sunt gandite in favoarea clientului din toate punctele de vedere:
-sa coste putin
-sa fie livrate cat mai repede
-sa fie rezistente, dar sa isi mentina si aspectul frumos
-sa poata fi spalate ca murdaria sa nu afecteze produsele
-sa fie usor prinse cu mana sau prevazute cu sine, in cazul manipularii pe distante mari
-sa se plieze, sa nu ocupe mult loc
-sa fie aduse la adresa indicata
-sa securizeze produsele si sa asigure la transportul relativ usor al acestora.

In prezent, la 53 de ani de experienta pe piata ambalajelor din plastic putem spune ca datorita acestor producatori asistam la o adevatara revolutie a ambalajelor din plastic. Cine s-ar fi gandit ca se vor pune la punct containere pentru transportul oualor lichide, a cutiilor uriase ce se inchid ermetic si a sistemelor care sa ofere autonomie ambalajelor mari si grele cand sunt pline, cum sunt sinele si rotile?
Toate acestea sunt posibile fiindca grija pentru clienti si nevoie acestora ocupa locul central al activitatii lor.

Posted on ianuarie 30, 2019, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: