Vai, ce nedreptate și ce abuz!

Sper ca, acum s-a lămurit toată țara cum era cu ”independența” procurorilor șefi de pe la DNA? Și care era legătura cu dărâmarea guvernelor PSD/ALDE? La UE, PNL a făcut nu doar campanie, ci și infracțiuni pentru Kovesi. Și apoi au pus-o și pe un afiș electoral. Pe mine nu m-a șocat, căci eu numai asta spuneam: un procuror numit POLITIC nu poate face anchete profesioniste.
Numirea procurorilor de la SIIJ de către CSM este o garanție a independenței lor. Spaima de răspundere naște reacții suspecte: tot soiul de judecători au groaza că vor răspunde pentru actele lor, pentru că totul a devenit imprevizibil. Până acum, cei care ”paradeau” nu aveau emoții, erau siguri că vor fi protejați for ever de Secția specială din cadrul DNA, cea numită POLITIC, de PNL, pentru că peneliștii nu erau cercetați, iar când erau nu intrau pe culoarele morții.


PS – cei care protestați prin piețe și aplaudați pe aeroporturi, să rețineți ce vă spun acum: când veți ajunge prin sălile plângerii (de ședință) să nu cumva să spuneți vreunui avocat ”vai, ce nedreptate și ce abuz!”. Să vă amintiți ce scriu eu AZI aici. Atât

Posted on februarie 28, 2019, in personale and tagged . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Parlamentul sa dea lege ca toti procurorii sefi si procurorul general sa fie numiti in parlamentul Romaniei asa cum a facut U.E.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: