Conferința Internațională de Coaching

Conferința Internațională de Coaching, organizată de o echipă români, la Bruxelles
 
Conferința Internațională de Coaching AGAPE – “Leading Change Embracing Transformations: What makes coaching work?”, care va avea loc în data de 28 octombrie 2019, în “capitala” Uniunii Europene (Maison des Associations Internationales, Rue Washinghton 40, Bruxelles, foarte aproape de Ambasada României la Bruxelles) este organizată de o echipă de experți în business din România.

Ajuns la a treia ediție – primele două ediții internaționale fiind organizate în România – evenimentul de business va reuni coachi și speakeri de talie mondială, antreprenori de top din U.E., manageri și profesioniști din toate domeniile de activitate, care au înțeles importanța coaching-ului ca instrument de management în organizații.
Invitatul de onoare al evenimentului, și speaker-ul principal, este Tim Gallwey (Statele Unite ale Americii), supranumit și “părintele coaching-ului”, care va fi secondat de alți profesioniști de talie mondială, precum: Janet Harvey, MCC (Statele Unite ale Americii), Prof. Dr. Philippe Rosinski (Belgia) – primul MCC din Europa, Dr. Ben Koh, MCC (Singapore) și alte nume sonore din domeniu.
“Cu mare bucurie și deschidere organizăm următoarea ediție a conferinței internaționale de coaching AGAPE la Bruxelles, după succesul înregistrat la Iași (octombrie 2018) și Cluj-Napoca (martie 2019), unde au participat peste 600 de manageri și antreprenori din România și din alte 27 de țări de pe toate continentele lumii. La nivel global, industria coaching-ului a cunoscut o creștere fantastică în ultimii ani, în raportul Federației Internaționale de Coaching, se arăta că, în lume, profesează aproximativ 53.300 de coach, iar venitul generat de aceștia va fi în creștere cu 6,7% până în 2022. Același studiu relevă faptul că, în urma coaching-ului, 99% dintre clienți au fost multumiți de experiență și ar repeta procesul deoarece au fost îmbunătățiți indicatori extrem de importanți în business, precum: încrederea în sine (80%), relațiile și abilitățile de comunicare (73%), performanța în muncă, echilibrul între viața personală și cea profesională etc”, explică Dr. Magda Țepoi, fondatorul Agape International Coaching Conferences și organizatorului evenimentului de business de la Bruxelles.
Pentru mai multe detalii, accesați website-ul evenimentului: agape-conferences.com.

Posted on septembrie 23, 2019, in informatii utile. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: