„Voinicii” care au daramat guvernul PSD nu se inteleg.

In prag de iarna au scos PSD de la guvernare, in mod democratic prin motiune de cenzura. Pana aici toate bune si frumoase, acum insa lucrurile se complica putin, asa prin partile esentiale. „Voinicii” care au daramat guvernul PSD nu se inteleg si nu sunt capabili sa faca o majoritatea pentru un nou guvern. O spun de luni de zile, alternativa la PSD va fi o noua debandada de tip CDR. Cu Orban, Turcanu sau Barna vin vremuri grele. PSD va reajunge la 40% mult mai repede decat cred unii, insa pana atunci poporul va suferii. C’est la vie!

Posted on octombrie 14, 2019, in informatii utile. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Florentin Drăgănescu

    Din pacate ne întoarcem in urma 5 ani,asta facem de cand alegerile parlamentare nu se țin odată ce cele prezidențiale,alegem un presedinte susținut de un partid si la parlamentare se face o alta majoritate,dupa care începe boxul,la care cele mai multe lovituri sant sub centura si uite asa batem pasul pe loc ,cred ca totul este regizat de cei care nu vor sa ne dezvoltăm ca tara,le convine sa rămânem o colonie,o piata de desfacere pt.toate mizeriile lor!

    • Florentin Drăgănescu

      Doar Iohanis e de vina!!! Nebunul si retardatul de Iohanis!!! Ura lui nemăsurată si lăcomia pt putere !!!! Cel puțin Basescu a fost si este un politician adevarat si foarte inteligent!!! L am urât din tot sufletul dar Iohanis e si nebun si prost ca o găină beată!!! Pe asta il urăsc de moarte!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: