Cristina Topescu, decedata de aproape 3 saptamani.

Azi toate retele de socializare si canalele TV. vor fi pline de mesaje de condoleante pentru Cristina Topescu, lucru absolut normal, insa vor fi si multe canalii care vor spune cat de apropiati erau de ea, cate momente placute de viata au trait impreuna.

Daca este real ceea ce se spune ca a murit inca de la finalul anului trecut, va dati seama ca nimeni din Romania, dar absolut nimeni, nu a fost interesat unde isi petrece trecerea dintre ani, iar toate acele canalii care azi vor sustine ca sunt prieteni apropiati sunt doar niste canalii.
Bine, noi asa in general suntem un popor de canalii si atunci cand moare cate o persoana publica, incercam sa ne lipim si noi putin imaginea de respectivul, sa aratam cat de „oameni” suntem, sa aratam cat suntem de „preocupati” de soarta celor din jurul nostru.
P.S. In cazul Cristinei Topescu o singura persoana nu este canalie, vecina care a sunat la 112 si a rugat ca cineva de la politie sa verifice casa, pentru ca nu o mai vazuse pe aceasta de aproape 3 saptamani.

Posted on ianuarie 13, 2020, in informatii utile. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Florentin Drăgănescu

    asa este ajungem acasă închidem usa și nu ne mai interesează de nimeni si de nimic ,am uitat sa mai fim oameni din păcate trist foarte trist ne pare rau dupa cineva cunoscut doar când nu mai este

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: