Turcan este in lumea ei.

Vicepremierul Turcan este in lumea ei. Repetarea anului scolar? De ce? Care sa fie motivul? Cat de greu este sa-ti treaca prin cap sa le trimiti copiilor ceea ce au de invatat si in loc sa umble creanga prin oras sa invete? Cat de greu este sa produci niste pagini WEB in care sa stabilesti niste teste grila care sa reprezinte verificarea cunostiintelor? Faci testul in asa fel incat sa aiba timp sa bifeze daca are ceva in cap, sa nu aiba timp sa caute in manuale. Cat de greu este intr-o lume in care tinerii patriei stau ore intregi pe telefon, tableta sau laptop, unii chiar sunt in stare sa sparga servere criptate ale CIA si ale sistemului bancar, sa termini 3 luni de scoala in online? Cat de greu poate sa fie?

Posted on martie 22, 2020, in socio-politic. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Turcana asta este una din creatiile lui basescu. Acelasi basescu despre care se stie ca stramba din nas constant la subiectul educatie.

  2. Florentin Drăgănescu

    Pt anumiti oameni, e greu, nu au spus ca educatia nu este o prioritate! Si se vede f bine, inclusiv la d-na in cauza! Traim toti sub acelasi cer, dar orizontul nu e acelasi pt toti!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: